Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ και ΑΗΔΙΑ στην Κύπρο... Έβαζε 7χρονη να βλέπει ροζ ταινίες και την απειλούσε να μην μιλήσει

Την πρωτόδικη απόφαση επικύρωσε το Εφετείο σχετικά με την ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 47χρονο, ο οποίος το 2017 καταδικάστηκε για σεξουαλι...


Την πρωτόδικη απόφαση επικύρωσε το Εφετείο σχετικά με την ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 47χρονο, ο οποίος το 2017 καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση 7χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο καταδικασθέντας διέμενε με τη σύζυγό του στην ίδια γειτονιά με την ανήλικη. Η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού είχε ζητήσει από την εκπαιδευτικό σύζυγο του 47χρονου βοήθεια, ώστε να παραδίδει μαθήματα στην ανήλικη.

Κατά την απουσία της συζύγου του, ο 47χρονος προέβαινε σε άσεμνες πράξης κατά της 7χρονης, όπου την υποχρέωνε να τον αγγίζει στα γεννητικά όργανα και την εξανάγκαζε να παρακολουθεί ροζ ταινίες.

Μάλιστα ο 47χρονος την απειλούσε να μην μιλήσει στους οικείους της, λέγοντάς της πως «εάν αποκάλυπτε κάτι στου γονείς της θα την έδερνε ή θα σκότωνε τους γονείς της».

Τα γεγονότα αποκαλύφθηκαν το 2015, όταν η 7χρονη μίλησε για τα όσα πέρασε στα χέρια του 47χρονου στον 12χρονο τότε αδελφό και στη συνέχεια η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.