Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιετνάμ: 6χρονο Χριστιανόπουλο χτυπήθηκε μαζί με τους γονείς του και έπεσε σε κώμα για την Πίστη του...

Ένα 6χρονο Χριστιανό κορίτσι και οι γονείς της χτυπήθηκαν άγρια ​​και εκδιώχθηκαν από το χωριό τους στο Βόρειο Βιετνάμ, λόγω της μεταστρ...


Ένα 6χρονο Χριστιανό κορίτσι και οι γονείς της χτυπήθηκαν άγρια ​​και εκδιώχθηκαν από το χωριό τους στο Βόρειο Βιετνάμ, λόγω της μεταστροφής τους στο χριστιανισμό, λένε οι εκθέσεις του Open Doors UK.

Η τριμελής οικογένεια αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον από τον τόπο τους, αφού υπέστη ξυλοδαρμούς που άφησαν το κορίτσι σε κώμα για ένα μήνα.




Η Open Doors, μια ρ/καθολική οργάνωση που εξυπηρετεί διωγμένους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο, δήλωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι το 6χρονο κορίτσι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, αλλά δεν θυμάται τι συνέβη σε αυτήν και δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους γονείς της.

Η οικογένεια είχε σταματήσει να συμμετέχει στην θρησκευτική πρακτική του χωριού τους και πίστευε πλέον στον Χριστό, κάτι που εξόργισε τους χωρικούς και τις τοπικές αρχές.


Λίγο καιρό αργότερα, «χλευάστηκαν, δέθηκαν με σχοινιά και χτυπήθηκαν σοβαρά, ενώ μεταφέρθηκαν πάνω από βραχώδες έδαφος προς την είσοδο του χωριού, αναγκάζοντάς τους να φύγουν», αναφέρει η έκθεση Open Doors.

Τα μέλη της εκκλησίας τους μετέφεραν αργότερα σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε θεραπεία για τρεις ημέρες.

Παρόλο που τους επετράπη να επιστρέψουν στο χωριό αφού ο ποιμένας τους μίλησε με τις τοπικές αρχές, οι χωρικοί συνέχισαν να τους απειλούν και να τους καταριούνται λόγω της νέας πίστης τους.

Η παγκόσμια λίστα παρακολούθησης των Open Doors κατατάσσει τη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας ως το 20ο πιο επικίνδυνο έθνος για τους Χριστιανούς. Η Κομμουνιστική κυβέρνηση παρακολουθεί τις δραστηριότητες των Χριστιανών και ασκεί υψηλό επίπεδο πίεσης σε αυτές.

Πέρυσι, το Βιετνάμ καταδίκασε και φυλάκισε πολλούς καθολικούς ακτιβιστές, bloggers και προτεστάντες ποιμένες.