Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένας 50χρονος ... Κυνήγησε και έπιασε έναν ληστή που επιτέθηκε σε ηλικιωμένο στη Λαμία

Δυο θρασύτατοι νεαροί επιτέθηκαν και λήστεψαν έναν ηλικιωμένο άνδρα στο Παγκράτι Λαμίας, τη στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστος στον δρόμ...


Δυο θρασύτατοι νεαροί επιτέθηκαν και λήστεψαν έναν ηλικιωμένο άνδρα στο Παγκράτι Λαμίας, τη στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστος στον δρόμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον έριξαν κάτω και του άρπαξαν το κινητό και μια πιστωτική κάρτα που είχε στην τσέπη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν του πήραν και χρήματα.






Την ώρα που οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή, έφτανε στο σημείο με το αυτοκίνητο ένας 50χρονος Λαμιώτης, που εργάζεται στη ΔΕΥΑΛ. Μόλις είδε πεσμένο τον παππού να καλεί σε βοήθεια κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να καταδιώκει αρχικά με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με τα πόδια τους δυο ληστές.

Τελικά, κατάφερε να πιάσει τον έναν από τους δυο Ρομά και να τον παραδώσει στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ήδη ενημερωθεί σχετικά και έσπευσαν στο σημείο.

«Είδα πεσμένο τον παππού να φωνάζει βοήθεια. Εκείνη την ώρα στο πρόσωπό του είδα τον δικό μου πατέρα ή τη μάνα μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξα να τους πιάσω. Δεν είναι δυνατόν να χτυπούν και να ληστεύουν ανήμπορα γεροντάκια μέρα μεσημέρι μέσα στο δρόμο...», είπε ο 50χρονος που έπιασε τον ληστή στο LamiaRepot.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις αναζητήσεις για τον δεύτερο ληστή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτός γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά.