Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Κύπρο: Έγιναν 40 καταχωρήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα πριν αυτοκτονήσει ο 14χρονος

Κάθε πληροφορία που έρχεται στο φως, ενισχύει το σενάριο ότι κάποιοι ήξεραν κι έμειναν άπραγοι. Δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν ...


Κάθε πληροφορία που έρχεται στο φως, ενισχύει το σενάριο ότι κάποιοι ήξεραν κι έμειναν άπραγοι.


Δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από την υπόθεση του 14χρονου Στυλιανού που αυτοκτόνησε στην Κύπρο.






Κάθε πληροφορία που έρχεται στο φως, ενισχύει το σενάριο ότι κάποιοι ήξεραν κι έμειναν άπραγοι.

«Η Αστυνομία είχε δεχθεί αρκετές καταγγελίες για βία στην οικογένεια και μάλιστα μία από αυτές είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο με έκδοση καταδικαστικής απόφασης. Από το σπίτι κατασχέθηκε αριθμός όπλων και διαπιστώθηκε ότι ήταν εγγεγραμμένα στο όνομα της μητέρας, η οποία σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας νοσηλεύτηκε προσφάτως για προβλήματα που αντιμετώπιζε» γράφει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Πολίτης».

Μάλιστα, σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αναφέρεται ότι στον τοπικό αστυνομικό σταθμό της περιοχής έγιναν 40 καταχωρήσεις για διάφορα περιστατικά που αφορούν την οικογένεια. Μάλιστα όπως αναφέρεται, η οικογένεια άρχισε να απασχολεί τις κρατικές υπηρεσίες από το 2007, όταν ο άτυχος Στυλιανός ήταν 3 ετών. Για να φτάσουμε στο σήμερα, 2019 να κάνουμε μία ακόμη έρευνα πάνω από το φέρετρο ενός νέου παιδιού που δεν ήθελε τη ζωή του.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times την υπόθεση συνεχίζει να χειρίζεται ο τοπικός αστυνομικός σταθμός, ενισχυμένος όμως με δύο ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, που συμβάλλουν στη διερεύνηση που βρίσκεται στο στάδιο της λήψης καταθέσεων από πρόσωπα που γνωρίζουν την οικογένεια.

Πηγή: cyprustimes.com