Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγική αποκάλυψη! Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που τους σκότωσε ο 28χρονος οδηγός στο Αίγιο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για τον 28χρονο έφεδρο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι ...


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για τον 28χρονο έφεδρο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η RealNews, ο 28χρονος ζούσε τη ζωή του στο «κόκκινο» και του άρεσε η ταχύτητα, με το κάμπριο αυτοκίνητό του.




Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, την ημέρα που έγινε το τραγικό δυστύχημα στο Αίγιο, λίγο έλειψε να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι 12 χρόνων που περπατούσε στη γειτονιά του.

Η 12χρονη επέστρεφε από τη θάλασσα όταν σε ένα από τα στενά του χωριού Λόγγος, είδε να κατεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα -άνω των 50χλμ- το αυτοκίνητο του 28χρονου που πριν από λίγα λεπτά, είχε σκοτώσει την γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της!

Η 12χρονη πρόλαβε και κόλλησε σε κάτι συρματοπλέγματα, σε ένα οικόπεδο της περιοχής και κυριολεκτικά γλίτωσε από τους Χάρου τα δόντια…

Ο αγώνας της οικογένειας μέχρι να αποκτήσει το μωράκι

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οικογένεια που ντύθηκε στα μαύρα μετά την τραγωδία στο Αίγιο, ζει σε ένα μικρό σπίτι, στην άκρη του χωριού Καμάρες. Η μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μικρό της αγοράκι.

Και τώρα, θρηνεί για το μωράκι της, μόλις 20 μέρες μετά τη βάφτισή του…

Η οικογένεια πάντως, είναι κατηγορηματική: Δεν θα δεχτεί κανένα εξωδικαστικό συμβιβασμό, παρά την επιθυμία που έχει εκδηλώσει ο δράστης…




Πηγή: RealNews