Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζήτησε να πάει τουαλέτα και το έσκασε από το ΑΤ Εξαρχείων! Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 39χρονου δραπέτη!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Σκοπός ο εντοπισμός 39χρονου που απέδρασε περιπετειωδώς (!) μέσα από το ΑΤ Εξαρχείων. Ο κ...


Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας. Σκοπός ο εντοπισμός 39χρονου που απέδρασε περιπετειωδώς (!) μέσα από το ΑΤ Εξαρχείων. Ο κρατούμενος ζήτησε να πάει τουαλέτα, έσπρωξε τον αστυνομικό αιφνιδιάζοντάς τον και έγινε άφαντος. Την Τρίτη (1.10.2019) επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για κλοπές σε σπίτια και καταστήματα.





Συναγερμός σήμανε απόψε στην Ελληνική Αστυνομία όταν έγινε γνωστό πως ένας κρατούμενος δραπέτευσε από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Πρόκειται για έναν 39χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές από σπίτια και καταστήματα της περιοχής και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας.


Ο κακοποιός, ο οποίος την Τρίτη (1.10.2019) επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ζήτησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εξαρχείων να πάει στην τουαλέτα, που βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Ένας αστυνομικός τον συνόδευε στην τουαλέτα, και μόλις έφτασαν στο ύψος της εξώπορτας ο 39χρονος έσπρωξε τον άνδρα της ΕΛΑΣ και διέφυγε με τα πόδια.

Από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας για να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δραπέτης.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου