Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ η υπόθεση εξαφάνισης 38χρονου από τη Λαμία... Τι αναφέρει ο μοναδικός μάρτυρας που τον είδε μετά την εξαφάνισή του

Η υπόθεση εξαφάνισης του 38χρονου Λαμιώτη Κ. Μ. εξελίσσεται σε θρίλερ με τους συγγενείς του να βλέπουν να περνούν οι ώρες και οι ημέρες...



Η υπόθεση εξαφάνισης του 38χρονου Λαμιώτη Κ. Μ. εξελίσσεται σε θρίλερ με τους συγγενείς του να βλέπουν να περνούν οι ώρες και οι ημέρες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ο 38χρονος έφυγε την περασμένη Δευτέρα (23/9) το πρωί από το σπίτι του στη Νέα Μαγνησία Λαμίας και έκτοτε δεν ξανάδωσε σημεία ζωής.




Η μοναδική μαρτυρία που υπάρχει και φαίνεται να εξετάζεται από τις αρχές, είναι ενός Λαμιώτη επαγγελματία ο οποίος γνώριζε τον άνδρα πολλά χρόνια από την απασχόλησή του σε μεταφορική εταιρεία.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία λοιπόν, ο 38χρονος εθεάθη την Τετάρτη, δύο μέρες δηλαδή μετά την εξαφάνισή του, να περπατά σκυφτός με μια σακούλα στα χέρια.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η συγκεκριμένη μαρτυρία ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο της εξαφάνισης του 38χρονου και είναι πράγματι απορίας άξιο γιατί μέχρι σήμερα και ενώ έχουν περάσει τόσες ημέρες, δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί «Silver Alert», που ενδεχομένως να βοηθούσε στις έρευνες.

Επιπλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το κινητό του 38χρονου έκλεισε κατά τη διάρκεια των κλήσεων που έκανε ο πατέρας του, στην προσπάθειά του να δει γιατί είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι.

Κι αυτό το στοιχείο μπορεί να δώσει πληροφορίες για το στίγμα του 38χρονου πριν εξαφανισθεί. Ίσως μάλιστα να έπρεπε να είχε γίνει ήδη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να γνωρίζει η αστυνομία πότε και από ποιον ή σε ποιον έγινε η τελευταία κλήση.

Ο άνδρας περιγράφεται ως ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε παρέες και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Επιπλέον δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ ποτέ του δεν είχε εγκαταλείψει το σπίτι του ή είχε κάνει κάτι που να μην το γνώριζαν οι δικοί του άνθρωποι.

Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο μακρυμάνικο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Έχει λίγα γκρίζα μαλλιά στο πλάι και μοιάζει με τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας αν και δεν είναι πρόσφατες.