Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλοδαποί... Εκλεβαν μέχρι και τις κολόνιες -Είχαν εισβάλει σε 31 σπίτια σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Αλιμο

Σπίτια σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Αλιμο είχαν βάλει στο μάτι οι δύο αλλοδαποί ληστές που συνελήφθησαν από την αστυνομία. Ω...


Σπίτια σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Αλιμο είχαν βάλει στο μάτι οι δύο αλλοδαποί ληστές που συνελήφθησαν από την αστυνομία. Ωστόσο πριν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους περάσουν χειροπέδες οι δύο αλλοδαποί είχαν μπει σε 31 σπίτια.

Εμπαιναν από τις μπαλκονόπορτες -Επαιρναν τις κολόνιες

Οι δύο κακοποιοί αφού εντόπιζαν τα σπίτια που ήθελαν να εισβάλλουν περίμεναν να φύγουν οι ένοικοι τους και στη συνέχεια παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα και έμπαιναν μέσα. Στη συνέχεια, εισέρχονταν στα σπίτια, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Περαιτέρω, στις περιπτώσεις που οι οικίες διέθεταν συναγερμό, οι δράστες προέβαιναν στην αχρήστευση τους.




Μάλιστα όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία οι δύο ληστές έπαιρναν ακόμα και τις κολόνιες από τα σπίτια.

Τι έδειξε η έρευνα για τη δράση των δύο ληστών

Όπως προέκυψε από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, οι ανωτέρω είχαν συστήσει, από τον περασμένο Ιούλιο, συμμορία, με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων σε οικίες στα νότια προάστια.

Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης τους, αφού εντόπιζαν οικίες και βεβαιώνονταν για την απουσία των ενοίκων, παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα με διαρρηκτικά εργαλεία που έφεραν και,

Στην κατοχή τους, καθώς και από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μία οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πλήθος κλοπιμαίων (ρολόγια, κοσμήματα, φορητός υπολογιστής κλπ).

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τριάντα μία (31) περιπτώσεις διαρρήξεων στις περιοχές Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Αλίμου.

Επιπρόσθετα, οι ανωτέρω από την παράνομη δράση τους εκτιμάται ότι αποκόμισαν χρηματικό όφελος που υπερβαίνει τις 136.000 ευρώ.