Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΚΑΙΓΕΤΑΙ από τις 2 το βράδυ Η ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ... ΗΧΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ... «Έχουμε βάσιμες υποψίες για εμπρησμό» λέει ο Δήμαρχος! ΒΙΝΤΕΟ

Στην πυρκαγιά στο Λιβίσι, Νέας Μάκρης Αττικής, που καίει από τις 2 τη νύχτα, τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν πλέον από αέρος τρία αεροσ...


Στην πυρκαγιά στο Λιβίσι, Νέας Μάκρης Αττικής, που καίει από τις 2 τη νύχτα, τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν πλέον από αέρος τρία αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι το συντονιστικό.






«Υπάρχουν βασικές υποψίες για εμπρησμό», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Νέας Μάκρης, Στέργιος Τσίρκας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο.

«Και αυτό γιατί υπήρξαν δύο μέτωπα. Το ένα ήταν στα 50 μέτρα από την κατοικημένη περιοχή στο Λιβίσι και το δεύτερο μέτωπο στα 500 μέτρα, δεν ήταν τυχαίο το περιστατικό», είπε ακόμη ο κ. Τσίρκας.

Στον οικισμό πάντως, αλλά και σε άλλες κοντινές περιοχές, όπως ο Νέος Βουτζάς, κτυπούν οι καμπάνες της εκκλησίας και ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξη του μετώπου, ενώ οι κάτοικοι στα πιο κοντινά σπίτια έχουν ετοιμαστεί, ώστε αν δοθεί εντολή εκκένωσης, να είναι έτοιμοι προς αποχώρηση, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.

Ωστόσο, κάτοικοι που διέμεναν σε διάσπαρτα σπίτια στην περιοχή, εκτός του κυρίως οικισμού, απομακρύνθηκαν προληπτικά από τις εστίες τους.