Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

26 χρόνια φυλακή...!! Βαριά καμπάνα σε δασκάλα που την έπιασαν στο κρεβάτι με 15χρονη μαθήτριά της..

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε μια δασκάλα χορού από τη Φλόριντα, που συνελήφθη να κάνει σεξουαλικές πράξεις σε μια 15χρονη μα...


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε μια δασκάλα χορού από τη Φλόριντα, που συνελήφθη να κάνει σεξουαλικές πράξεις σε μια 15χρονη μαθήτριά της, αγγίζοντάς την μεταξύ άλλων στα πιο ευαίσθητα σημεία της.

Καθώς πληθαίνουν στις ΗΠΑ τα κρούσματα με δασκάλες που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές τους, το δικαστήριο της κομητείας Σάρλοτ καταδίκασε σε 26 χρόνια κάθειρξη την 41χρονη Λόρεν Ντεμπενεντέτα μεταξύ άλλων για «ανήθικη και κακόβουλη κακοποίηση» ανηλίκου.

Το περιστατικό συνέβη μια μέρα του 2016, που το θύμα απουσίαζε από τη σχολή χορού λόγω ασθένειας. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα η δασκάλα τηλεφώνησε στη μαθήτριά της και την κάλεσε να πάει να τη δει. Εκεί ήταν που τις έπιασε στα πράσα ο πατέρας του θύματος. Όπως αναφέρει το μητρώο του αστυνομικού τμήματος, όπου καταχωρήθηκε η σύλληψη, η Ντεμπενεντέτα διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μια από τις μαθήτριές της επί αρκετές εβδομάδες.

Όταν βγήκε στο φως η υπόθεση η σχολή χορού Haven Dance Studio έκλεισε. Αρχικά το θύμα είχε αρνηθεί τα πάντα, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη δασκάλα της, που την καλούσε συχνά στο γραφείο, τη φιλούσε και την άγγιζε στα στήθη και τα γεννητικά της όργανα.