Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει ο 16χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying: Ζητώ συγγνώμη, είχα θολώσει - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η περιγραφή του 16χρονου μαθητή από την Πάτρα για τα όσα βίωσε και τον οδήγησαν στο να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή το...


Συγκλονίζει η περιγραφή του 16χρονου μαθητή από την Πάτρα για τα όσα βίωσε και τον οδήγησαν στο να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.






Ο 16χρονος μαθητής, που σώθηκε από τους γονείς του λίγο πριν πέσει στο κενό, έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1, εξηγώντας το bullying που υπέστη και τα συναισθήματα που ένιωσε.

“Το συγκεκριμένο παιδί είπε για τη μητέρα μου ότι είναι ζώο. Με ενόχλησε, εκείνη τη στιγμή δεν έκανα κάτι, για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα μέσα στην τάξη. Ήταν θέμα αξιοπρέπειας και θύμωσα πάρα πολύ άσχημα. Το Σάββατο βλέπω ένα μήνυμα. Είχε στείλει μια φωτογραφία ντροπιαστική και από κάτω έγραφε ‘ο Τέλης και η μάνα του’. Ήταν ότι χειρότερο”, περιγράφει.

Σε άλλη σημείο της συνέντευξης, ο 16χρονος δηλώνει πως “δεν ήμουν δειλός, εμένα δεν μου αρέσει η βία, πιστεύω ότι ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσει κάποιος τα προβλήματά του. Ντράπηκα πάρα πολύ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου” και προσθέτει ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. “Ζητάω συγγνώμη γιατί είχα θολώσει”, τονίζει ο 16χρονος.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: