Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανακούφιση... Βρηκαν ΖΩΝΤΑΝΟ τον 12χρονο στην Φθιώτδα αλλά ΔΕΝ ΦΑΝΑΤΖΕΣΤΕ ΠΟΥ...

Αίσιο τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση στη Φθιώτιδα για την ανεύρεση ενός 12χρονου παιδιού που είχε χαθεί στην περιοχή των Ραχών το από...


Αίσιο τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση στη Φθιώτιδα για την ανεύρεση ενός 12χρονου παιδιού που είχε χαθεί στην περιοχή των Ραχών το απόγευμα της Δευτέρας.






Το παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας, έφυγε από την προσοχή της οικογένειάς του και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Φθιώτιδα και ξεκίνησαν οι έρευνες από το ΑΤ Στυλίδας που ζήτησε και τη συνδρομή Πυροσβεστών από το τοπικό Κλιμάκιο αλλά και από την 7ηΕΜΑΚ προκειμένου να προλάβουν το σκοτάδι.

Τελικά ο 12χρονος εντοπίστηκε στις 20:30′ να περπατά στο στηθαίο ανάμεσα στις δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας στο δρόμο για την Agroinvest στο σημείο που γίνονται έργα.

Σύμφωνα με το lamiareport νταλικιέρης παρατήρησε ένα μικρό παιδί με λευκή μπλούζα και πράσινο σορτσάκι να περπατά στην εθνική στη Φθιώτιδα και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε τόσο περιπολικό από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού, όσο και από τη Στυλίδα βρίσκοντας το μικρό ευτυχώς σώο σε ένα σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο για πεζούς!

Ο 12χρονος διήνυσε αρκετά χιλιόμετρα για να βρεθεί από την παλιά εθνική Ράχες – Καραβομύλου να περπατά έξω από Αχλάδι και είναι ευτύχημα που δεν είχε κάποιο ατύχημα.

Πηγή: lamiareport