Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έλεγε πως ήταν νονός της 11χρονης»! Συγκλονίζουν οι καταθέσεις για τη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού στη Φθιώτιδα...

Νέες αποκαλύψεις στο θρίλερ σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης στη Φθιώτιδα. Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δικηγόρο να παρίστ...


Νέες αποκαλύψεις στο θρίλερ σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης στη Φθιώτιδα. Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό δικηγόρο να παρίστανε τον... νονό της μικρής. Ο κατηγορούμενος προσήλθε από την πίσω πόρτα στο γραφείο του ανακριτή. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι το κοριτσάκι.




Ως ο… νονός της μικρής εμφανιζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος κατηγορείται ότι επί δύο ολόκληρα χρόνια (2016 – 2018) κακοποιούσε σεξουαλικά μία 11χρονη μαθήτρια στη Φθιώτιδα.

Την Παρασκευή (27.9.2019) ο 71χρονος κατηγορούμενος μετέβη στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα, για να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Οι γείτονες λένε ότι έβλεπαν τον δικηγόρο να κάνει βόλτες με το κοριτσάκι στο παραλιακό μέρος όπου έχει το εξοχικό του και στο οποίο εργαζόταν ως κηπουρός ο πατέρας της 11χρονης!

Οργή και αγανάκτηση νιώθουν οι περίοικοι, που πληροφορούνται ότι ο δικηγόρος προέβαινε σε τέτοιες ανάρμοστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Για σχεδόν δύο χρόνια, ο κατηγορούμενος ξεγελούσε την τοπική κοινωνία.

Σύστηνε σε όλους την 11χρονη ως βαφτιστήρα του και έτσι απέφευγε να εγείρει υποψίες, συνεχίζοντας όλον αυτό τον καιρό τη δράση του.

«Τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αδιάσειστα», υποστηρίζει στις κάμερες ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Την ίδια στιγμή, η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους. newsit.gr