Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξαφάνιση Αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία: Τι λέει o ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων που φιλοξένησε το ζευγάρι 06/08/2019, 13:16

Στην τελευταία της επικοινωνία με τον σύντροφό της, η 34χρονη Natalie Christopher φέρεται να προσπάθησε να τον καθησυχάσει, λέγοντας ότι...


Στην τελευταία της επικοινωνία με τον σύντροφό της, η 34χρονη Natalie Christopher φέρεται να προσπάθησε να τον καθησυχάσει, λέγοντας ότι θα γυρίσει πίσω σιγά σιγά, και ζητώντας του να μην ανησυχεί




Εντείνεται η αγωνία για την τύχη της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού που αγνοείται από εχθές το πρωί στην Ικαρία, όταν πήγε για τρέξιμο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, σύμφωνα με τον σύντροφό της.

Ενώ η αναζήτηση για τα ίχνη της Natalie Christopher συνεχίζεται, ο κ. Βασίλης, ο άνθρωπος που νοίκιασε στην κοπέλα και τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της, μίλησε στο protothema.gr.

«Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία, επειδή το παιδί ήταν πολύ ανήσυχο. Μας είπε "παιδιά εδώ και τρεις ώρες δεν ξέρω πού βρίσκεται". Πήγε για τζόκινγκ στις οχτω το πρωί. Στις 9.30 την πήρε τηλέφωνο, γιατί είχε έρθει το πρωινό, και στις δώδεκα έπρεπε να ελευθερώσουν το δωμάτιο. Η κοπέλα του ανέφερε ότι είναι σε μια ανηφόρα, σε ένα μονοπάτι, και ότι "δεν μπορώ να γυρίσω γρήγορα, θα γυρίσω σιγά σιγά, μην ανησυχείς". Πήγε δέκα, πήγε έντεκα, την έπαιρνε ο άνθρωπος τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ενημερωθήκαμε εμείς, ενημερώσαμε αστυνομία και πυροσβεστική, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση».

«Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποια περιοχή είχε πάει. Δυο ημέρες είχανε κράτηση. Το παιδί είναι από Κύπρο, η κοπέλα μάλλον είναι Αγγλίδα. Έχουμε τα στοιχεία της κράτησης», ανέφερε ακόμη ο κ. Βασίλης.

Όπως επισημαίνει στο protothema.gr, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του κάποιος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού. «Ένα ωραίο ζευγαράκι, η κοπέλα μιλούσε και λίγο ελληνικά. Γύρω στα 34 αλλά εγώ την έκανα πιο μικρούλα. Μας ενημέρωσε η κοπέλα που τους πήγε το πρωινό».

«Το κινητό της κοπέλας χτυπούσε, απλώς δεν απαντούσε. Αυτό ήταν που τον ανησύχησε και έτσι ξεκινησε. Το στίγμα της δείχνει τους Φούρνους, εκεί που είναι η κεραία κινητής τηλεφωνίας».