Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξανά στο δικαστήριο η Βρετανίδα για τον fake ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύματα στη Βρετανία, επικαλούμενα άτομα του κύκλου της 19χρονης, αναφέρουν ότι η νεαρή είπε σε φίλους της ότι εξαναγκάστηκε από τη...


Δημοσιεύματα στη Βρετανία, επικαλούμενα άτομα του κύκλου της 19χρονης, αναφέρουν ότι η νεαρή είπε σε φίλους της ότι εξαναγκάστηκε από την αστυνομία να παραδεχθεί ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής





Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται και πάλι σήμερα η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Ο δικηγόρος της είχε υποβάλει παραίτηση, καθώς προέκυψε διαφωνία με την οικογένειά της για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης. Το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα για αναβολή που είχε κατατεθεί και η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα.

Η 19χρονη είχε αρχικά καταγγείλει ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς, ωστόσο αργότερα παραδέχθηκε στις αρχές ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής, λέγοντας ότι προέβη στην καταγγελία αφού θύμωσε, καθώς κάποιοι εκ των νεαρών κινηματογραφούσαν την ερωτική πράξη.

Δημοσιεύματα πάντως στη Βρετανία, επικαλούμενα άτομα του κύκλου της 19χρονης, αναφέρουν ότι η νεαρή είπε σε φίλους της ότι εξαναγκάστηκε από την αστυνομία να παραδεχθεί ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής.