Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μπιλ Κλίντον... με μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες - Αίσθηση προκαλεί ο πίνακας που βρέθηκε στο σπίτι του Τζέφρι Έπσταϊν

Ένα αρκετά ιδιαίτερο πορτρέτο του Μπιλ Κλίντον κοσμούσε το σπίτι του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος έβαλε τέλος στη...


Ένα αρκετά ιδιαίτερο πορτρέτο του Μπιλ Κλίντον κοσμούσε το σπίτι του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί του στη φυλακή της Νέας Υόρκης όπου περίμενε τη δίκη του για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες.

Στον πίνακα απεικονίζεται ο Μπιλ Κλίντον να κάθεται σε μία πολυθρόνα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, να φορά ένα μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, το μπλε φόρεμα ενδεχομένως να αποτελεί αναφορά στο περιβόητο φόρεμα με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι. Ωστόσο, ένα αντίστοιχο μπλε φόρεμα είχε επιλέξει να φορέσει σε δημόσια εμφάνιση της η Χίλαρι Κλίντον το 2009.




Το έργο αποτελεί δημιούργημα της Αμερικανοαυστραλής καλλιτέχνιδας Petrina Ryan-Kleid και λέγεται 'Parsing Bill' (Αναλύοντας τον Μπιλ). Σύμφωνα με τη Daily Mail δεν είναι γνωστό εάν ο πίνακας που κοσμούσε το σπίτι του Τζέφρι Έπσταϊν είναι ο αυθεντικός ή πρόκειται για αντίγραφο.

Η φωτογραφία είχε αποτυπωθεί πριν από χρόνια όταν μία επιχειρηματίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, είχε επισκεφτεί το σπίτι του Έπσταϊν προκειμένου να του παρουσιάσει μια επιχειρηματική πρόταση.

“Ήταν προφανώς ένα πορτρέτο του Μπιλ Κλίντον. Πολύ προβοκατόρικο, μία πολύ σεξουαλική εικόνα. Φορούσε τακούνια, ένα μπλε φόρεμα και το χέρι του είχε μία παράξενη στάση”, δήλωσε, η γυναίκα στη DailyMailTV, προσθέτοντας πως είχε συγκλονιστεί.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail