Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος:Στη φυλακή η μητέρα που πουλούσε βίντεο με τον βιασμό των παιδιών της

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε 30χρονη μετά την σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της, πουλώντας το περιεχόμενο των πράξεων της στο...


Σε φυλάκιση καταδικάστηκε 30χρονη μετά την σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της, πουλώντας το περιεχόμενο των πράξεων της στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με την DailyMail, πρόκειται για την Jodie Little, η οποία διάπραξε τα αρρωστημένες πράξεις της στο σπίτι της στην Κύπρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 30χρονη, γνωστή με τα ψευδώνυμα «devil b**** 666» και «Queen of Tabbo» καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για τα αποτρόπαια εγκλήματά της.




Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε συλληφθεί τον προηγούμενο Ιουνίου, όταν η Βρετανική Αστυνομία διαβίβασε πληροφορία στη ψεδοαστυνομία. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή της ανακάλυψαν ότι είχε λήξει η βίζα της και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλεια για να έρθει αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τη hurriyetdailynews, μια ανώνυμη πηγή στο Ηνωμένο Βασίλειο ειδοποίησε τις «Αρχές» των κατεχομένων ότι η 30χρονη Jodie Victoria Little παρενοχλούσε σεξουαλικά τον 4χρονο γιο της και την 16 μηνών κόρη της, πουλώντας live βίντεο, σεξουαλικού περιεχομένου, στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη καταδικάστηκε σε 12ετη φυλάκιση μετά την παραδοχή σε ένα κατάλογο από κατηγορίες που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση.

Στο δικαστήριο παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τον γιο της κάτω των 13 ετών, με τις τρεις κατηγορίες να αφορούν διανομή άσεμνων φωτογραφιών παιδιού και προσφορά βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο: «Το κίνητρο της 30χρονης ήταν τα λεφτά. Υα εγκλήματά της είναι αποτρόπαια και είναι από τα παραδείγματα, τα οποία δείχνουν ότι επιδεινώνεται η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο. Κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας γι αυτή την υπόθεση για να σταματήσουμε τα εγκλήματα της Little».