Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πολιτικός απατεωνάκος, έμπορος ελπίδας και… αλειφοβελόπουλος» – Νέα επίθεση Νασίκα στον επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης”

onlarissa“Πολιτικό απαετωνάκο, έμπορο ελπίδας και… .αλειφοβελόπουλο” χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” Κυρι...


onlarissa“Πολιτικό απαετωνάκο, έμπορο ελπίδας και… .αλειφοβελόπουλο” χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο, ο Τυρναβίτης αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας.

Μετά τα όσα εκτυλίχηκαν με την απώλεια της βουλευτικής έδρας, ο κ.Νασίκας έχει κυριολεκτικά… απασφαλίσει κατά του κ. Βελόπουλου.

Δείτε τι γράφει σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Λοιπόν αλοιφοβελόπουλε βλέπω ξεθάρεψες πάλι , βγαίνεις στα κανάλια, πουλάς τα παραμύθια σου σε αθώους πολίτες, κάνεις κριτική στους πάντες και νομίζεις πως έτσι θα σωθείς πολιτικά.

Έλα όμως που ο λαός σε κατάλαβε πολύ καλά τι πολιτικός απατεώνας είσαι.

Για αυτό μεγάλε σωτήρα της Ελλάδας σε έχουν εγκαταλείψει τα περισσότερα στελέχη σου.

Που είναι οι πρώην διευθυντές σου όπως ο Σπίνος ο Κώστας , ο Πίττας ο Γιάννης , ο Μίνας ο Κουζούπης, ο Μεχλιζόγλου Θοδωρής και τόσοι άλλοι, που είναι οι συνεργάτες σου ο Γιώργος Βλάχος, Κώστας Χίος , που είναι ο Δημολιός ο Φιλήμων, ο Γεωργιάδης ο Σάββας , ο Μήττας ο Ηλίας ο Ανδρέας ο Θεοδωρόπουλος ,και άλλοι 47 υποψήφιοι βουλευτές που έφυγαν εκφράζοντας την οργή τους για την άνανδρη και αλαζονική σου συμπεριφορά.

Που είναι οι φίλοι σου οι μοναχοί στο Άγιο όρος που έκανες δήθεν μαζί τους τις αλοιφές που πουλάς στο όνομα του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας στα αθώα θύματα σου.?

Τώρα δεν λες πως τα προϊόντα σου είναι από το περιβόλι της Παναγιάς γιατί σου το απαγόρευσαν άνανδρο ανθρωπάκι .




Αλήθεια γιατί δεν μας λες που είναι τα 300 στρέμματα που καλλιεργείς με αρωματικά φυτά? Σε ποια περιοχή της χώρας τα καλλιεργείς αγρότη της πλάκας, προστάτη των κτηνοτρόφων της Λάρισας που τους άρπαξες την βουλευτική έδρα άνανδρε πολιτικάντη?

Πότε θα έρθεις να τους δείς όπως τους υποσχέθηκες ?

Δεν μας λες που είναι οι 500 εργαζόμενοι των επιχειρήσεων σου.? Δώσε μια μισθολογική κατάσταση έστω και 50 που δουλεύουν για σένα, επιχειρηματία και έμπορα ελπίδας.

Όλα τελείωσαν για σένα αλοιφοβελόπουλε.

Μέχρι και οι συγγενείς σου σε εγκατέλειψαν γιατί κατάλαβαν τι πραγματικά είσαι. Μέχρι και ο αδερφός σου σε έφτυσε και κατέβηκε υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία.

Ποιους συγγενείς λοιπόν λες στα κανάλια ότι δεν διόρισες? Αυτούς που δεν θέλουν να σε ξέρουν?

Αυτά για την ώρα άφιλε πολιτικάντη.

Συνεχώς θα μας βλέπεις μπροστά σου , σύντομα μια νέα καθαρή πολιτική δύναμη θα ξεπηδήξει μέσα απο τα χαλάσματα της ελληνικής λύσης που εμείς κάναμε και εσύ γκρέμισες.

Και κάτι τελευταίο αλοιφοβελόπουλε. Λες πως εσύ έβαλες όλα τα χρήματα για το κόμμα . Τότε γιατί χρέωσες στους υποψηφίους τα ψηφοδέλτια 28€ τα 1000? Όταν στο μικρότερο τυπογραφείο της επαρχίας τα βγάζαμε με 10€ την χιλιάδα. Με το κέρδος μόνον των ψηφοδελτίων έβγαλες δύο εκλογές πολιτικέ απατεωνάκο. Ξέρω πως δεν θα απαντήσεις ποτέ και θέλω να καταλάβεις πως με κανέναν τρόπο δεν θα μπορέσεις να με εξαγοράσεις , για αυτό μην τολμήσεις να με ξαναενοχλήσεις”.