Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Στο Σκοτάδι ο Πόρος – Βόλτα με…φακούς οι επισκέπτες - Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα περάσουν τη νύχτα, τουρίστες και μόνιμοι κάτοικοι του Πόρου, μετά το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο, από το οπ...


Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα περάσουν τη νύχτα, τουρίστες και μόνιμοι κάτοικοι του Πόρου, μετά το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο, από το οποίο έπαθε ζημιά το δίκτυο της περιοχής.




Με τον ερχομό της νύχτας, όσοι θέλησαν να απολαύσουν τη βόλτα τους δεν πτοήθηκαν, με αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και στο video που εξασφάλισε το Grtimes.gr, πολύς κόσμος να κυκλοφορεί στο λιμάνι, ακόμη και με φακούς.

Ο φωτισμός είναι ελάχιστος στον οικισμό και μόνο λίγες επιχειρήσεις, ενδεχομένως με τη χρήση γεννητριών, έχουν ρεύμα και λειτουργούν.

Οι καταστηματάρχες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς εξαιτίας της βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, κάποιοι αναγκάστηκαν να πετάξουν ευπαθή προϊόντα που χρειάζονταν ψύξη, ενώ άλλοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν καθώς δεν διαθέτουν γεννήτρια. Όλοι ελπίζουν, αύριο να αποκατασταθεί η βλάβη, όπως δεσμεύτηκαν οι αρμόδιοι.

Και ενώ η εικόνα μπορεί να φαίνεται ρομαντική στο λιμάνι, το δυστύχημα με το ελικόπτερο μονοπωλεί τις συζητήσεις του κόσμου και επικρατεί σχετική «παγωμάρα»…

Δείτε το video του GrTimes.gr με εικόνες που τραβήχτηκαν πριν από λίγο: