Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...!! Με χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας», πρωτεύουσα την «Σολούν» και ήλιους της Βεργίνας γιορτάζουν οι Σκοπιανοί το Ίλιντεν...!!!

ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙ...



ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ...




Μεταφέρουμε το τελευταίο κρούσμα όπως καταγράφηκε από το History Of Macedonia στο facebookQ

Η καλύτερη απάντηση για το παραμύθι της Συμφωνίας της λίμνης που θα ακύρωνε δήθεν τον Σκοπιανό αλυτρωτισμό, είναι η ίδια η πραγματικότητα.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση της Σκοπιανής Διασποράς για την επέτειο από την βουλγαρική εξέγερση του Ίλιντεν, στην Μελβούρνη.

Ομιλίες και χοροί με φόντο ψευτοαλυτρωτικούς χάρτες της "Μεγάλης Μακεδονίας", τον ήλιο της Βεργίνας και τον Γκότσε Ντέλτσεφ.

Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχωρίσαμε και την Αυστραλέζα βουλευτή Natalie Suleyman, της οποίας η συμμετοχή σε μια τέτοια εκδήλωση αποτελεί ντροπή για το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ακραίος Σκοπιανός εθνικισμός θα ωφελήσει την χώρα μας. Αλλά παραμένει ντροπή για τη χώρα να τη σώσουν οι ίδιοι οι εχθροί της από την πλήρη ανικανότητα των δικών της κυβερνώντων.