Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ... ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...!!! Κόρη κάρφωσε τον φιλογκιουλενιστή πατέρα της στον Ερντογάν...!!!

Σε ποιο σημείο έχει φτάσει το μεγάλο κυνήγι των μαγισσών στην Τουρκία, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα του 2016 που αποδόθηκε στον εξόριστο ισ...


Σε ποιο σημείο έχει φτάσει το μεγάλο κυνήγι των μαγισσών στην Τουρκία, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα του 2016 που αποδόθηκε στον εξόριστο ισλαμιστή Φετουλάχ Γκιουλέν, καθώς καθημερινά συλλαμβάνονται άνθρωποι όλων των τάξεων, φαίνεται από το τελευταίο πραγματικά εντυπωσιακό περιστατικό.




Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η ίδια η κόρη κάρφωσε τον πατέρα της, πρώην Γενικό Διευθυντή του τηλεοπτικού καναλιού Samanyolu TV που έκλεισε ο Ερντογάν, σαν φιλογκιουλενικό, τον Faruk İlk σαν το δεξί χέρι του εξόριστου και καταζητούμενου Φετουλάχ Γκιουλέν και τον κατήγγελλε δημόσια στις τουρκικές αρχές.

Το περαστικό αυτό προκάλεσες μεγάλη αίσθηση στην τουρκική επικαιρότητα και είναι άλλο ένα επεισόδιο στο μεγάλο σήριαλ των συλλήψεων αξιωματικών, δημοσιογράφων, δικαστών, επιστημόνων, ακαδημαϊκών, που εξαπολύθηκε μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 και δεν έχει σταμάτημα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr