Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζήτησε κούρσα, έβγαλε μαχαίρι και λήστεψε τον πατρινό ταξιτζή

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ληστεία που διαπράχθηκε, στ...


Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ληστεία που διαπράχθηκε, στις 20-8-2019 στην Ανδραβίδα, σε βάρος οδηγού ταξί.




Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, την 20/08/2019 το βράδυ, στην Πάτρα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην Ανδραβίδα.

Κατά την άφιξή τους στην Ανδραβίδα, ο δράστης, οδήγησε σε απομονωμένο σημείο τον 65χρονο και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (75) ευρώ.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.https://patratora.news