Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...!!! Οι Ρώσοι πατρωνάρουν την Τουρκία και την εξωθούν να πάρει μέτρα κατά των ΗΠΑ…

¨Αν οι ΗΠΑ κάνουν σκληρά βήματα κατά της Τουρκίας, τότε η Άγκυρα μπορεί να περιορίσει τις δραστηριότητες της Ουάσιγκτον στο Ιντζιρλίκ¨ ...


¨Αν οι ΗΠΑ κάνουν σκληρά βήματα κατά της Τουρκίας, τότε η Άγκυρα μπορεί να περιορίσει τις δραστηριότητες της Ουάσιγκτον στο Ιντζιρλίκ¨

Ο Ρώσος ειδικός Ποινομαρένκο, σχολιάζοντας την δήλωση του Αμερικανού στρατηγού Χάρριγκαν πως είπε πως δεν βλέπει καμία απειλή στις δραστηριότητες στο Ιντζιρλίκ ένεκα των κυρώσεων, είπε πως αν ο Λευκός Οίκος πάρει σκληρά μέτρα, τότε θα μπορούσαν να περιοριστούν οι δραστηριότητες.





Ο Αμερικανός στρατηγός και διοικητής των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων σε Ευρώπη και Αφρική Τζέφρεϊ Λ. Χάρριγκαν, ανέφερε πως η ακύρωση της παράδοσης των F-35 και οι σχετικές με τους S-400 κυρώσεις δεν βλέπει να αποτελούν απειλή για τις σραστηριότητες στο Ιντζιρλίκ.

Ο ειδικός σε θέματα αεράμυνας και αντιαεροπορικών συστημάτων του Κέντρου Στρατηγικής Συγκυρίας της Ρωσίας Όλεγκ Πονομαρένκο δήλωσε: ¨Ιστορικά αλλά και τεχνολογικά, τα όπλα και η τοποθέτηση τους, συνδέουν στενά την μία με την άλλη πλευρά. Ο δεσμός αυτός δεν παρέχει ελευθερία κινήσεων και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και τα σκληρά βήματα. Για αυτό τον λόγο μια δράση από την μία πλευρά, προκαλεί περιορισμό σε κάτι της άλλης πλευράς και διατταραχή των σχέσεων. Αυτό είναι κάτι που από την μια αποδίδει σταθερότητα στην κατάσταση και από την άλλη δημιουργεί πάντα ασάφεια¨.

¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ¨

Σύμφωνα με τον Πονομαρένκο η Τουρκία σε κάποιες καταστάσεις νπορεί να πάρει κάποια μέτρα για την αμερικανική παρουσία στο Ιντζιρλίκ.

Ο Πονομαρένκο ανέφερε : Αν οι ΗΠΑ κάνουν σκληρά βήματα σε κάποια πεδία, υότε φυσικά και η Άγκυρα μπορεί να αποφασίσει να περιορίσει τις δραστηριότητες της Ουάγιγκτον. Ωστόσο για όσο δεν προκύπτει μια συγκεκριμένη κατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να προβεί η Τουρκία σε μια τέτοια κίνηση¨.

………….
Ο Πονομαρένκο τόνισε πως ΟΙ ΗΠΑ μειώνουν την ένταση που υπήρξε λόγω της παράδοσης των S-400.
…………….

https://tr.sputniknews.com - https://tourkikanea.gr