Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μπέρνι Σάντερς υποσχέθηκε στους Αμερικανούς να αποκαλύψει ότι πληροφορία έχει σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων εάν εκλεγεί

Να αποκαλύψει ό,τι στοιχεία υπάρχουν και ό,τι γνωρίζει σε σχέση με την ύπαρξη εξωγήινων υποσχέθηκε ο υποψήφιος για τις αμερικανικές προεδρι...


Να αποκαλύψει ό,τι στοιχεία υπάρχουν και ό,τι γνωρίζει σε σχέση με την ύπαρξη εξωγήινων υποσχέθηκε ο υποψήφιος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 και Γερουσιαστής από το Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς.




Συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλώντας στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή «Joe Rogan Experience», κλήθηκε να απαντήσει τι θα έκανε εάν ανακάλυπτε κάτι σε σχέση με εξωγήινους. «Η σύζυγός μου θα απαιτούσε να σας ενημερώσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η σύζυγός του δεν έχει «τρέλα» με τους εξωγήινους, αλλά όπως σημείωσε, τον ρωτάει συχνά εάν έχει πρόσβαση σε στοιχεία αναφορικά με την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη Γη.

Ο Σάντερς δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους πολίτες, με ανακοίνωσή του μέσα από την ίδια εκμπομπή, για οτιδήποτε ενδεχομένως ανακάλυπτε.

Η προεκλογική του υπόσχεσή του δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστη στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες του Twitter να σπεύδουν σωρηδόν να τοποθετηθούν.

Αρκετοί παρατηρούν ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από υποσχέσεις για να εξασφαλίσει περισσότερες ψήφους.

«Όλοι αυτό λένε μέχρι να αναλάβουν την εξουσία…», γράφει μεταξύ άλλων ένας χρήστης. Την ίδια ώρα, κάποιος άλλος σχολιάζει ότι ο ίδιος ο Σάντερς είναι εξωγήινος.