Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα παραμείνει ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ... και αύριο, στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού! Το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της!

Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών την Πέμπτη στην Ικαρία. Η περιοχή που βρίσκεται η σορός έχει αποκλειστεί...


Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών την Πέμπτη στην Ικαρία. Η περιοχή που βρίσκεται η σορός έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται από την αστυνομία. Το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το χρονικό της τραγωδίας.

Αυλαία έπεσε στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία καθώς το μεσημέρι της τετάρτης βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην περιοχή Κεραμέ στον Άγιο Κήρυκα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε με τον σύντροφό της.




Η σορός της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ θα παραμείνει όλο το βράδυ στο σημείο που βρέθηκε ενώ όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η περιοχή έχει αποκλειστεί και φυλάσσεται.

Την Πέμπτη θα μεταβούν από την Αθήνα στην Ικαρία, ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος σύμφωνα με το ΑΜΝΑ.

Τα σενάρια για τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ

Η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε πλακωμένη από βράχο μέσα σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αν και φαίνεται πως μέχρι τώρα έχουν αποκλειστεί τα περί αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν πως πρόκειται για δυστύχημα.

Συγκεκριμένα εξετάζεται η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε. Ωστόσο, για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, όπου θα μεταφερθεί η σορός μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Το κινητό τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας που είχε εκπέμψει σήμα στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, ήταν πάνω της και είχε σταματήσει να εκπέμπει από σήμερα το πρωί.