Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σχολική φύλακας έβγαλε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στις τουαλέτες του σχολείου

Κάποιος θα μπορούσε να την κατηγορήσει. Άλλος, πιο προοδευτικός θα μπορούσε να πει ότι δεν χρειαζόταν τόσο βαριά ποινή. Σε κάθε περίπτωση...

Κάποιος θα μπορούσε να την κατηγορήσει. Άλλος, πιο προοδευτικός θα μπορούσε να πει ότι δεν χρειαζόταν τόσο βαριά ποινή. Σε κάθε περίπτωση έπαιξε επικίνδυνο παιχνίδι η σχολική φύλακας στην ακαδημία Imagine Kissimmee Charter στη Φλόριντα, καθώς αποφάσισε να πάει στις τουαλέτες, να μείνει γυμνή και να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες τον εαυτό της.





Το υλικό που βρέθηκε στο κινητό της, ήταν αποτέλεσμα έρευνας της αστυνομίας για θέμα που αφορούσε την ίδια και τον σύζυγό της. Εκείνη υποστηρίζει ότι πάρα πολλές φορές την πίεζε και την απειλούσε με ξύλο αν δεν του έστελνε προκλητικά βίντεο της και φωτογραφίες. Όπου και να βρισκόταν εκείνη τη στιγμή.

Πιθανότατα να υπήρξε κάποια καταγγελία από μέρους της, ώστε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Σε ό,τι αφορά το σχολείο όμως, η σχολική φύλακας βρέθηκε υπόλογη και δικαίως, αφού όπως φαίνεται, έμεινε γυμνή και άρχισε να αγγίζεται σε όλο της το κορμί με εμφανή σεξουαλική διάθεση. Στη συνέχεια ούρησε και έκανε dirty talking στον αποδέκτη του βίντεο.
Η ίδια πάντως ισχυρίζεται σε υπόμνημα ότι η απόλυση είναι υπερβολική ποινή. Στα επιχειρήματα της αναφέρει ότι η πόρτα της τουαλέτας όπου έκανε ό,τι έκανε, ήταν κλειστή, το βίντεο γυρίστηκε στο διάλειμμα της κι όχι εν ώρα εργασίας και δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός σε κάποιο από τα παιδιά.