Tελευταια Νεα

Πέμπτη, Αυγούστου 15, 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΉ... Τζιχαντιστές καλούν σε επιθέσεις με βαρεά οχήματα – Συλλήψεις Ιρακινών στην Γερμανία στο παρά πέντε


Στην Γερμανία τρεις Ιρακινοί αιτούντες άσυλο κατηγορούνται για τον προγραμματισμό μιας «ισλαμικής εξτρεμιστικής επίθεσης».

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, οι εισαγγελείς κατηγόρησαν επισήμως τον Shahin F. και τον Hersh F. για την προετοιμασία βιαιοπραγιών και τον Sarkawt N. για βοήθεια στους δυο προαναφερθέντες. Δεν αναφέρονται τα επίθετά τους σύμφωνα με τους γερμανικούς νόμους περί ιδιωτικότητας.

Οι Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν ότι το δολοφονικό τρίο σχεδίαζε «μια ισλαμική εξτρεμιστική επίθεση». Ωστόσο, δεδομένου ότι οι αρχές δεν έχουν βρει δεσμούς μεταξύ των τριών και οποιωνδήποτε συγκεκριμένων τρομοκρατικών οργανώσεων, η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες τρομοκρατίας.
Προφανώς κάποιοι αγνοούν – άραγε ηθελημένα – την λογική και την συνήθεια των «μοναχικών λύκων»!

Οι κατηγορίες εις βάρος των τριών Ιρακινών αναφέρουν ότι η ομάδα έδωσε παραγγελία για έναν πυροκροτητή από έναν σύνδεσμό τους στη Βρετανία, αλλά απέτυχε να τον παραλάβει επειδή οι αρχές ήταν σε θέση να προλάβουν και να συλλάβουν τον έμπορο.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν επίσης ότι, αφού οι τρεις Ιρακινοί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα παράνομο πυροβόλο όπλο, επέλεξαν να προβούν σε επίθεση με βόμβα- φορτηγού. Για να επιτύχει αυτό το σκοπό, μάλιστα ο Shahin F. είχε αρχίσει να κάνει μαθήματα οδήγησης!

Το φαινόμενο των επιθέσεων με βαρέα οχήματα σε πολυπληθή σημεία έχει επαναληφθεί πολλάκις ως τρομοκρατική μέθοδος τα τελευταία χρόνια σε αρκετές χώρες.

Οι αναλυτές σημειώνουν πως όσο το Ισλαμικό Κράτος ηττάται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής θα μεταφέρει τον “πόλεμο” στη Δύση.

Η ίδια η τρομοκρατική οργάνωση “Ισλαμικό Κράτος” εδώ και τρία χρόνια ζητά από τους υποστηρικτές της στη Δύση να δολοφονήσουν μαζικά σε δημόσιες εκδηλώσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Intelligence Group, προ τριετίας δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο περιοδικό Rumiyah στην αγγλική γλώσσα, που διδάσκει τζιχαντιστές οι οποίοι ζουν εκτός του χαλιφάτου στο Ιράκ και τη Συρία πώς να χρησιμοποιούν ένα “πλήθος όπλων και τεχνικών για να προκαλούν δυστυχία και καταστροφή στους εχθρούς του Αλλάχ «…

Το άρθρο, με τίτλο «Just Terror Tactics», έλεγε ότι πριν από το σχεδιασμό επιθέσεων ο μοναχικός-λύκος, είναι σημαντικό να “καθορίσει το στόχο.»

«Η επίθεση κάποιου μπορεί να έχει στόχο να σκοτώσει μεγάλο αριθμό ατόμων. Μπορεί να στοχεύει στην διατάραξη της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας ενός συγκεκριμένου έθνους. Μπορεί απλά να στοχεύει στην τρομοκράτηση των εχθρών του Αλλάχ στερώντας τους έναν ήρεμο ύπνο», αναφέρει το άρθρο. «Ως εκ τούτου, όπως ο στόχος της επίθεσης ποικίλλει, ο μουτζαχίντ πρέπει να επιλέξει μια μέθοδο που του ταιριάζει καλύτερα»

Τους καλεί να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα

Το άρθρο σημείωνε προς τους τζιχαντιστές μοναχικούς-λύκους πως τα οχήματα είναι ένα υποτιμημένο όπλο επειδή πολλοί άνθρωποι δεν τα βλέπουν ως επικίνδυνα, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται καθημερινά ως κύριο μέσο μεταφοράς.

Σύμφωνα με το άρθρο, «πολύ λίγοι κατανοούν πραγματικά την θανατηφόρα και καταστροφική ικανότητα του μηχανοκίνητου οχήματος και την ικανότητα του να θερίσει μεγάλο αριθμό θυμάτων, αν χρησιμοποιηθεί με ένα προμελετημένο τρόπο.»
Το Ισλαμικό Κράτος προέτρεπε τους εν δυνάμει τζιχαντιστές να πραγματοποιούν επιθέσεις με τη χρήση μεγάλων οχημάτων που φέρουν φορτίο για να σκοτώσουν δεκάδες ανυποψίαστους ανθρώπους, όπως αυτή στη Νίκαια, στη Γαλλία, τον Ιούλιο του 2016 όταν ένα φορτηγό 19 τόνων την Ημέρα της Βαστίλης έγινε όργανο τρόμου αφήνοντας πίσω 86 νεκρούς και 434 τραυματίες.

Οι δε λεπτομέρειες που παραθέτονται στο άρθρο είναι ανατριχιαστικές καθώς συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: «Η μέθοδος μιας τέτοιας επίθεσης είναι ότι ένα όχημα πέφτει με υψηλή ταχύτητα σε μια μεγάλη σύναξη των kuffar (μη-πιστών), συνθλίβοντας τα σώματά τους με τη δύναμη του εξωτερικού πλαισίου του οχήματος, κι ενώ προχωρεί προς τα εμπρός διαλύει κεφάλια, κορμούς, και άκρα κάτω από τους τροχούς και το σασί του οχήματος αφήνοντας πίσω τα σημάδια της σφαγής».

Το άρθρο λέει στους μοναχικούς-λύκους ότι η χρήση ενός αυτοκινήτου είναι ένα από τα «πιο εύκολα και ασφαλή όπλα» που οι τζιχαντιστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για «απλή τρομοκρατία» σε βάρος των μη-πιστών.

Επιμένει μάλιστα τα αυτοκίνητα να είναι μεγάλα, γιατί «παρατηρώντας τις προηγούμενες επιθέσεις με οχήματα, έχει αποδειχθεί ότι τα μικρότερα οχήματα είναι ανίκανα να επιφέρουν το επίπεδο του μακελειού που έχει ζητηθεί. Ομοίως, τα off-road αυτοκίνητα, και εκείνα με τετρακίνηση δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την πρόκληση ενός λουτρού αίματος».

Ζητάει μεγάλα φορτηγά, «διπλά-τροχοφόρά», προκειμένου «τα θύματα να μην έχουν ευκαιρία να ξεφύγουν και να συνθλιβούν από τα ελαστικά του οχήματος»

Η τρομοκρατική οργάνωση συμβουλεύει τέλος τζιχαντιστές που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν ένα φορτηγό ή να προχωρήσουν σε ενοικίαση, να δανειστούν ή να κλέψουν ένα για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους!

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν είναι απορίας άξιον πως οι συλληφθέντες Ιρακινοί στην Γερμανία αναμένεται να «πέσουν στα μαλακά»… Πρέπει να γίνουμε μάρτυρες πάλι κάποιοι μακελειού για να θορυβηθούν οι αρχές;« Προηγουμενη
Επομενη »