Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με «εϊ ωπ!» πήρε μπρος το ασθενοφόρο για να μεταφέρει τραυματία σε νοσοκομείο ΒΙΝΤΕΟ

Για γέλια και για κλάματα – αν όχι μόνο για κλάματα - είναι το παρακάτω περιστατικό, το οποίο αποδεικνύει τις τριτοκοσμικές εικόνες που επι...


Για γέλια και για κλάματα – αν όχι μόνο για κλάματα - είναι το παρακάτω περιστατικό, το οποίο αποδεικνύει τις τριτοκοσμικές εικόνες που επικρατούν στη χώρα μας στον τομέα της δημόσιας υγείας. Ασθενοφόρο με τραυματία, χρειάστηκε ... σπρώξιμο για να πάρει μπρος, ώστε να διακομίσει τραυματία σε νοσοκομείο.





Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, μετά από τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Κατούνα – Τρύφου, στη διασταύρωση προς Αχυρά, όπως μεταδίδει το katounanews.blogspot.com και αναδημοσιεύει το agrinionews.gr.

Δικυκλιστής με κατεύθυνση τον Τρύφο συγκρούστηκε με φορτηγό που κατευθυνόταν προς Κατούνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Κατούνας, στο οποίο οι γιατροί διέθεταν τα μέσα μόνο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ετσι χρειάστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο στο Αγρίνιο. Το πεπαλαιωμένο και ασυντήρητο ασθενοφόρο, όμως, που έφτασε στο Κέντρο Υγείας Κατούνας από άλλη περιοχή, δεν μπορούσε να ξεκινήσει κι έτσι απαιτήθηκε η ... συνδρομή των πολιτών.

Ευτυχώς ήταν κατηφορικός ο δρόμος και με λίγο ... σπρώξιμο ξεκίνησε!...