Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βόμβα» για την τραγωδία στον Βόλο! Στο ίδιο μηχάνημα είχε τραυματιστεί σοβαρότατα και μία 9χρονη στην Χαλκίδα...!!!

Θρηνεί ο Βόλος για τον χαμό της 14χρονης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ, ωστόσο οι αποκαλύψεις προκαλούν σοκ. Το 2009, ένα...


Θρηνεί ο Βόλος για τον χαμό της 14χρονης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στο λούνα παρκ, ωστόσο οι αποκαλύψεις προκαλούν σοκ. Το 2009, ένα 9χρονο κορίτσι είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στο ίδιο μηχάνημα, της ίδιας ιδιοκτήτριας, σε λούνα παρκ στην Χαλκίδα! Η γυναίκα τότε είχε καταδικαστεί αμετακλήτως, ωστόσο δέκα χρόνια μετά μια τραγωδία γράφτηκε στον Αλμυρό.






Θρήνος, οδύνη και οργή. Με αυτά τα συναισθήματα βιώνει ο Βόλος και ολόκληρη η χώρα την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 30.08.2019, σε λούνα παρκ στον Αλμυρό.

Ένα κορίτσι μόλις 14 ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από ένα παιχνίδι, με την ονομασία «χαλί» και κατέληξε με σφοδρότητα πάνω σε άλλα μηχανήματα, δίχως τελικά να καταφέρνει να κρατηθεί στην ζωή.

Είναι μία πραγματική τραγωδία, ωστόσο νέες πτυχές της υπόθεσης την μετατρέπουν σε θρίλερ…

Βόλος – Είχε συμβεί ξανά σοβαρότατο ατύχημα!

Ποιες είναι αυτές; Το ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μηχάνημα της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία έχει αφεθεί ήδη ελεύθερη, προκαλεί κάτι παρόμοιο.

Κι αυτό διότι στο λούνα παρκ της ίδιας γυναίκας, στο ίδιο μάλιστα μηχάνημα (!) είχε σημειωθεί το 2009 ένα σοβαρότατο ατύχημα, όταν ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών, η Αργυρώ Μπουρτζίκα, είχε πραγματικά γλιτώσει από θαύμα, με βαρύτατους τραυματισμούς σε όλο της το σώμα!

Μάλιστα, όπως αναφέρει μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Μπουρτζίκα, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η γυναίκα τότε είχε καταδικαστεί αμετακλήτως από την ελληνική Δικαιοσύνη!

Το τι συνέβη έκτοτε για να φτάσουμε σήμερα, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, να θρηνούμε για τον χαμό ενός παιδιού, προκαλεί σοβαρά ερωτήματα τόσο για την επιχείρηση και την ιδιοκτήτρια, όσο και για τους ελέγχους που γίνονται (;) στα λούνα παρκ.