Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σ' ευχαριστούμε ΚΟΜΑΝΤΟ... Αυτός είναι ο εθελοντής Πυροσβέστης που τραυματίστηκε εχθές στην φωτιά της Εύβοιας

Ένας εθελοντής πυροσβέστης, ο Κυριάκος Καρλαφτόπουλος, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σκληρής μάχης με τις φλόγες στην Εύβοια και νο...


Ένας εθελοντής πυροσβέστης, ο Κυριάκος Καρλαφτόπουλος, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σκληρής μάχης με τις φλόγες στην Εύβοια και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, φέροντας σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια. Με αισθήματα ευγνωμοσύνης, του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση!




Το Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών για τον τραυματισμό του Κυριάκου έκανε το παρακάτω δημσοίευμα:

Στο άκουσμα ότι ένας εθελοντής πυροσβέστης τραυματίστηκε στη διάρκεια της μάχης με τις φλόγες κι αυτός είναι ένας από την οικογένεια μας σοκάρεσαι. Στην είδηση ότι είναι ο δικός μας ο Κυριάκος Καρλαφτόπουλος που βρίσκεται δίπλα σε κάθε δράση και εκπαίδευση μας το φυσικό επακόλουθο είναι να μην θες να το αποδεχτείς.

Σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά και να επιστρέψεις μάχιμος και πάλι κοντά μας !

Όλη η οικογένεια των Εθελοντών και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών ευχόμαστε περαστικά στον φίλο, συνεργάτη και συνεθελοντή, Kyriakos Karlaftopoulos που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φέρει σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.
Σκληρή είναι η μάχη με τα πύρινα μέτωπα καθημερινά αλλά σήμερα βρέθηκε στην Εύβοια ανάμεσα στους Δεκάδες Πυροσβέστες και τους Eθελοντές που δίνουν σκληρό αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών υπό ακραίες συνθήκες καθώς οι φλόγες φθάνουν πολλές φορές ακόμη και τα 40 μέτρα ύψος.