Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ... Τούρκος αξιωματικός ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ στην Κάλυμνο και ζήτησε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ...!!!!!

Επικίνδυνο "τέστ" για τη νέα ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να αποτελέσει η υπόθεση αξιωματικού της τουρκικής πολεμικής αεροπο...



Επικίνδυνο "τέστ" για τη νέα ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να αποτελέσει η υπόθεση αξιωματικού της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που φέρεται να έχει διαφύγει στην Ελλάδα και να έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο, θέτοντας παράλληλα σε δοκιμασία και τις σχέσεις Αθήνας-Άγκυρας...

Στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου κρατείτο από το απόγευμα της Δευτέρας αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτομόλησε στο ακριτικό νησί για να ξεφύγει από την κυβέρνηση του Ερντογάν.

Ο αξιωματικός της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Καλύμνου και δήλωσε ότι είχε εγκαταλείψει το καθεστώς του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και ζήτησε άσυλο.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ. Παραμένει άγνωστο –μέχρι στιγμής- το πώς έφτασε στο νησί, καθώς και η ακριβής αιτιολογία της άφιξής του.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα η Άγκυρα έθεσε εκ νέου το θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων που κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας του Ταγίπ Ερντογάν, με τον Τούρκο πρόεδρο να ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει λάβει θετικά μηνύματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναμένονται εξελίξεις και οι αντιδράσεις της Άγκυρας εντός της ημέρας...