Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πολωνίας: «Πέταξαν» στην κορυφή Τεντόγλου, Παπαχρήστου και Στεφανίδη

Μίλτος Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου και Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολω...


Μίλτος Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου και Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας
Μετά τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος και η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την πρωτιά στο άλμα επί κοντώ, δίνοντας το δεύτερο «12άρι» στην Ελλάδα, κατά την 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων, που διεξάγεται στο Μπίνγκοτζ της Πολωνίας.




Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, ξεκίνησε από τα 4.56, που πέρασε με την πρώτη και αμέσως εξασφάλισε την πρωτιά, στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη τα 4.70, ενώ απέτυχε να περάσει τα 4.80. Στην δεύτερη θέση έμεινε η Ουκρανή Μαρίνα Κιλπίκο με 4.56.

Στο τριπλούν γυναικών η Βούλα Παπαχρήστου στέφθηκε νικήτρια με άλμα στα 14,48 μ. (1,8) σε έναν αγώνα όπου είχε δύο μεγάλα άκυρα άλματα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε το 14,48 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, στο ένα και μοναδικό έγκυρο άλμα της, αφού στις άλλες προσπάθειες κυνήγησε να πάει μακρύτερα από το φετινό της 14,51 μ., ωστόσο ήταν άκυρη.

Νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε νικητής στο μήκος με 8,30 μ. (1,8). Ο Έλληνας άλτης ξεκίνησε τον αγώνα με προσπάθεια στα 7,00 μ., αποτέλεσμα άλματος που δεν ολοκλήρωσε, συνέχισε με άκυρο και στην τρίτη προσπάθεια δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την πίεση που είναι δημιουργηθεί, καθώς στην πραγματικότητα είχε μόλις μία ευκαιρία να μπει στην τετράδα και να εκτελέσει και το τέταρτο άλμα του, αφού έκανε 8,30 μ. και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα.