Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ... Κοινή Άσκηση Ειδικών Δυνάμεων Πακιστάν - τουρκίας...!

Στενά και καλά φιλαράκια είναι οι Πακιστανοί με τους Τουρκαλάδες και δεν το κρύβουν. Το Τουρκικό Ναυτικό συμμετείχε με μία oμάδα βατραχα...


Στενά και καλά φιλαράκια είναι οι Πακιστανοί με τους Τουρκαλάδες και δεν το κρύβουν. Το Τουρκικό Ναυτικό συμμετείχε με μία oμάδα βατραχανθρώπων (SAT) στη διμερή άσκηση AYYILDIZ-2019 με το Πακιστάν από 15 έως 26 Ιουλίου 2019.




Σκεφτείτε τώρα πόσοι Πακιστανοί βρίσκονται στην Ελλάδα εντελώς παράνομα και λαθραία και τι θα πράξουν σε μια ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη...

Υπενθυμίζουμε ότι το Πακιστάν έχει αναγνωρίσει και το ψευδοκράτος! Μάλιστα για το πακιστανικό ΥΠΕΞ η εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ΜΑΣ ήταν... ειρηνευτική επιχείρηση!

Ότι ακριβώς δηλαδή λέει και η προπαγάνδα της Άγκυρας. Και επίσημα το Πακιστάν βοήθησε τους τούρκους εισβολείς δολοφόνους, παρέχοντάς τους ιατροφαρμακευτική βοήθεια (που την μετέφεραν μαζί με προσωπικό με πολεμικά αεροσκάφη) και περίθαλψη. Για αυτή την βοήθεια οι Πακιστανοί που συμμετείχαν είναι περήφανοι, επειδή βοήθησαν τα... αδέρφια τους! Να ποιους μαζεύουμε στην Πατρίδα ΜΑΣ ελέω μαζοχιστικού ανθρωπισμού!

Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»