Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύμβουλος του Άσαντ: «Μπορούμε να καταστρέψουμε τα τουρκικά σημεία παρατήρησης των τούρκων»

Απειλή από σύμβουλο του Άσαντ : “Μπορούμε να καταστρέψουμε τα τουρκικά σημεία παρατήρησης στην Ιντλιμπ” Ο Μπουσεινα Σαμπαν-σύμβου...


Απειλή από σύμβουλο του Άσαντ : “Μπορούμε να καταστρέψουμε τα τουρκικά σημεία παρατήρησης στην Ιντλιμπ”




Ο Μπουσεινα Σαμπαν-σύμβουλος του Προέδρου της Συρίας μπασάρ Άσαντ δήλωσε πως ο συριακός στρατός μπορεί να καταστρέψει τα τουρκικά σημεία παρατήρησης στην Ιντλιμπ που χρησιμοποιούνται για την προμήθεια οπλισμού προς τους αντάρτες.

Ο Σαμπαν σε συνέντευξη που έδωσε στο λιβανικο τηλεοπτικό κανάλι El Mayadin, ,υποστήριξε πως η Τουρκία με τις τελευταίες της ενέργειες, απέδειξε πως προμηθεύει όπλα στους αντάρτες.

Ο Σαμπαν είπε πως ” Η Τουρκία δεν τήρησε την συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Αστάνα και μετέτρεψε τα σημεία παρατήρησης σε σημεία μεταφοράς οπλισμού και κατοχής του συριακού εδάφους”, υποστήριξε πως η Τουρκία πουλάει όπλα στην οργάνωση Μέτωπο Νούσρα κι ότι κάνει εγκλήματα κατά των Σύριων πολιτών. Ο Σαμπαν είπε πως ” το τουρκικό σημείο παρατήρησης στο χωριό Μουρικ είναι αποκλεισμένο. Ο συριακός στρατός μπορεί να καταστρέψει τα τουρκικά σημεία παρατήρησης και τους αντάρτες”.

https://tr.sputniknews.com