Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν αντισημίτης ο Αλέκος Παναγούλης...!!! Θεωρούσε τους Ισραηλινούς ρουφιάνους της «χούντας» επειδή της παρέδωσαν τον αδερφό του Γιώργο Παναγούλη!

Με αφορμή την σημερινή 50η επέτειο της απόπειρας δολοφονίας του Αρχηγού της 21ης Απριλίου, Γεωργίου Παπαδοπούλου, από τον Αλέξανδρο Παναγού...


Με αφορμή την σημερινή 50η επέτειο της απόπειρας δολοφονίας του Αρχηγού της 21ης Απριλίου, Γεωργίου Παπαδοπούλου, από τον Αλέξανδρο Παναγούλη (13 Αυγούστου 1968), ο «Στόχος» ανεβάζει μιά συνταρακτική αποκάλυψη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Στόχος» της 20ής Ιουλίου 2017: Ο Αλέξανδρος Παναγούλης θεωρούσε τους Ισραηλινούς ως ρουφιάνους που παρέδωσαν τον μεγαλύτερο αδελφό του, Γεώργιο, στην Χούντα και έλεγε τα χειρότερα για τους Εβραίους, που σήμερα άνετα θα τον κάθιζαν στο σκαμνί για σκληρό Αντισημιτισμό!.. Διαβάστε και φρίξτε:




Η πρόσφατη (Τετάρτη 12 Ιουλίου) άγρια κόντρα μεταξύ του Στάθη Παναγούλη και του υπουργού Προ-Πό Νίκου Τόσκα για την πρόσβαση στον Φάκελο των Αδελφών Παναγούλη (Γιώργου και Αλέξανδρου) κρύβει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πτυχή που ουδείς τόλμησε να αναδείξει… Το βασικό παράπονο του Στάθη Παναγούλη ήταν ότι ο Τόσκας δεν του επέτρεψε πλήρη πρόσβαση στις 1.527 σελίδες του Φακέλου, αλλά μόνο στις 695, κρατώντας κλειστές σαν επτασφράγιστο μυστικό τις υπόλοιπες 832!.. Ιδιαίτερη σημασία έχει το τέλος της σχετικής δηλώσεως του Στάθη Παναγούλη κατά Τόσκα, που αναφέρεται στην παράδοση του μεγαλύτερου αδελφού του, Γιώργου Παναγούλη, από το Κράτος του Ισραήλ στην Χούντα της 21ης Απριλίου, τον χειμώνα του 1967: «Ιδιαίτερα, καλώ τον κ. Τόσκα να μου παραδώσει τη συνεννόηση της Κυβέρνησης του Ισραήλ με τη Χούντα των Αθηνών για την παράδοση του αδελφού μου Γεώργιου Παναγούλη, που μετά από μεγάλες περιπλανήσεις, είχε καταφύγει στο Ισραήλ, προκειμένου να φθάσει στην Ευρώπη. Η εξαφάνισή του έγινε το μήνα Νοέμβριο του έτους 1967 Για ποιο λόγο ο κ. Τόσκας αρνείται, μετά την πάροδο πενήντα ολόκληρων χρόνων, να παραδώσει κρίσιμα έγγραφα για την εξιχνίαση του τρόπου εξαφάνισης ενός αξιωματικού αγωνιστή της Δημοκρατίας;».

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!..

Ο «Στόχος» έψαξε και βρήκε κάτι συνταρακτικό: Στην μοναδική ποιητική του συλλογή, που φέρει τον τίτλο «Τα Ποιήματα» και εκδόθηκε από τις εκδόσεις «Παπαζήση», ο Αλέξανδρος Παναγούλης αφιερώνει ένα μεγάλο ποίημα στον πρωτότοκο αδερφό του, που έχει τον τίτλο «Στον αδελφό μου, υπολοχαγό Γεώργιο Β. Παναγούλη» που βρίθει αντισημιτικών στίχων!.. Μετά το τέλος του ποιήματος, ο Αλ. Παναγούλης γράφει ένα επεξηγηματικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρει τα εξής συνταρακτικά…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: «Γράφτηκε Νοέμβρη του 1971 στην απομόνωση στο Μπογιάτι. Από τον Νοέμβρη του 1967 είναι αγνοούμενος ο αδελφός μου, υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού, Γεώργιος Παναγούλης. Μετά το πραξικόπημα του 1967, τον καταζητούσε η Χούντα γιατί λιποτάχτησε, αρνούμενος να υπηρετήσει μια Δικτατορία. Προσχώρησε αμέσως στην «Ελληνική Αντίσταση». Χρειάστηκε να βγεί στο εξωτερικό, για λόγους οργανωτικούς. Πέρασε κολυμπώντας στον ποταμό Έβρο και βρέθηκε στην Τουρκία. Στην συνέχεια, πέρασε κρυφά τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας. Στην Δαμασκό τον συνέλαβε η Συριακή Αστυνομία γιατί δεν είχε διαβατήριο, όταν του ζητήθηκε σε κάποιον έλεγχο. Απέδρασε από τα κρατητήρια της Αστυνομίας της Δαμασκού και πέρασε στο Ισραήλ με σκοπό να ταξιδέψει από τη Χάϊφα για την Ιταλία με ελληνικό καράβι. Στη Χάϊφα τον συνέλαβαν οι Ισραηλίτες και ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. Ενώ τον μεταφέρανε στον Πειραιά με το υπερωκεάνειο «Άννα Μαρία», διέρρηξε το φινιστρίνι της καμπίνας και όταν το υπερωκεάνειο πλησίασε στον Πειραιά, ρίχτηκε στην θάλασσα. Η απόδρασή του έγινε αντιληπτή μετά από αρκετή ώρα. Κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός της Χούντας για την ανεύρεσή του. Χωρίς κανένα αποτέλεσμα όμως. Σημειωτέον ότι ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ στους φασίστες συνταγματάρχες της Αθήνας. Ακόμα πρέπει να σημειώσω ότι η Ελλάδα δεν διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ. Δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα!!!...»

ΒΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ…

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ιδού γιατί ο Προ-ποτζής Τόσκας δεν παρέδωσε το σύνολο του Φακέλου των Αδελφών Παναγούλη στον Στάθη: Για να μη μάθουμε τις υπόγειες συνεννοήσεις του Ισραήλ με την Χούντα της 21ης Απριλίου, στην οποία παρέδωσε χωρίς Δίκη τον πρωτότοκο αδελφό του, Γεώργιο Παναγούλη!.. Δεν είναι συνταρακτικό αυτό; Γι’ αυτό και το ποίημα του Αλέξανδρου Παναγούλη για τον αδελφό του Γεώργιο, βρίθει από αντισημιτικούς στίχους. Μεταφέρουμε τους πιο ανώδυνους, για να μη μας πάνε κατηγορούμενους για αντισημιτισμό με τον Αντιρατσιστικό Νόμο…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: «Ντροπή (σ.σ.: στους Εβραίους) που δέχτηκαν / εσένα να προσφέρουνε/ στους δήμιους Δώρο./ Μνήμες του Άουσβιτς/ και του Νταχάου/ Μορφές Εβραίων/ που σιγολυώνατε / μέσα στο φόβο / εσάς που κλάψαμε/ τόσοι ανθρώποι/ σε όλο τον κόσμο / και που τα δάκρυα / σας ξαναδώσανε / πάλι Πατρίδα / Ντραπείτε τώρα: / Κάποια παιδιά σας/ δεν είναι άξια / νάχουν πατρίδα»!.. Αμέσως μετά, ο Αλέξανδρος Παναγούλης καταγγέλλει τους Ισραηλινούς ως Δήμιους, που ανέστησαν τον χορό των βρυκολάκων των Ες-Ές και άλλα τέτοια φοβερά, που ουδέποτε έχουν δημοσιοποιηθεί, για να μη μάθουν όλοι τι αισθανόταν για τους Εβραίους ο κορυφαίος Έλληνας αντιστασιακός επί Χούντας!..

Eφημερίδα «Στόχος»