Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανοπακιστανική συμπλοκή στην Θεσσαλονίκη με παράδοξη αφορμή...! Ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο...

Eνας ελαφρά τραυματίας που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής που σημειώθηκε π...


Eνας ελαφρά τραυματίας που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής που σημειώθηκε περίπου στις 10.00μμ στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.




Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο GrTimes, όλα ξεκίνησαν όταν αλλοδαπός, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, «πείραξε» δύο κορίτσια που περνούσαν από μπροστά του στον δρόμο, στη συμβολή των οδών Ταντάλου και Μοναστηρίου.

Μια ομάδα αλλοδαπών που ήταν στο σημείο, ενδεχομένως πακιστανικής καταγωγής σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, προσπάθησε να τον αποτρέψει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας ο πρώτος τραυματίστηκε ελαφρά.

Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η ομάδα ωστόσο των αλλοδαπών είχε ήδη τραπεί σε φυγή.

Το αποψινό, είναι μόλις το τελευταίο από μια σειρά επεισοδίων που συμβαίνουν στην περιοχή γύρω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό το τελευταίο διάστημα, με την αστυνομία να έχει αυξήσει δραστικά την παρουσία της, τόσο με περιπολίες, όσο και με σταθερές δυνάμεις σε συγκεκριμένα σημεία, όπως η εκκλησία των Αγίων Πάντων.