Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΜΑ... «Η Ρωσία δεν μετείχε στους διαγωνισμούς για τους υδρογονάνθρακες στην Αν. Μεσόγειο για να μην χαλάσει τις σχέσεις της με την Τουρκία»

Μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό στο Σπούτνικ, ο Γκιοκχάν Γκιουλέρ-ειδικός του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Μεσογείου της μη αναγνωρισμέν...


Μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό στο Σπούτνικ, ο Γκιοκχάν Γκιουλέρ-ειδικός του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Μεσογείου της μη αναγνωρισμένης KKTC, σχολίασε ως εξής : ¨……………..




Η στάση των χωρών πρέπει να αξιολογείται όχι σύμφωνα με τις δηλώσεις τους αλλά σύμφωνα με βάση αυτά που κάνουν. Η Ρωσία παρά το ότι έχει από το παρελθόν ισχυρές σχέσεις με την Ελλάδα και τους Ελληνοκυπρίους, δεν έχει μετάσχει σε κανέναν από τους διαγωνισμούς που προκύρηξαν μονόπλευρα οι Ελληνοκύπριοι στην δήθεν ΑΟΖ τους.

Αν εξετασθούν οι διαγωνισμοί που προκύρηξαν οι Ελληνοκύπριοι, τότε θα εντοπιστεί πως μετέχουν αμερικανικές, γαλλικές, ιταλικές, ισραηλινές και καταριανές εταιρίες, αλλά ούτε μία ρώσικη. Η Ρωσία δεν υπάρχει στην ελληνοκυπριακή ΑΟΖ, αλλά η Rosneft υπάρχει στην αιγυπτιακή ΑΟΖ. Γίνεται αντιληπτό πως η Ρωσία δεν μετείχε στον διαγωνισμό για να μην χαλάσει τις σχέσεις της με την Τουρκία. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κάτι που δεν μπορεί να παραβλέπεται.
………………
https://tr.sputniknews.com - https://tourkikanea.gr