Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διπλό φονικό στη Χρυσούπολη - Σκότωσε τη γειτόνισσα και τον γιο της για μία θέση στάθμευσης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης της Καβάλας από το διπλό έγκλημα που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με...


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης της Καβάλας από το διπλό έγκλημα που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης.




Σύμφωνα με το proininews.gr, ένας 50χρονος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τη γειτόνισσα και τον 40χρονο γιο της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίον έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με τη θέση που στάθμευσε το φορτηγό του ο άτυχος 40χρονος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει σκουπίδια και είχε έντονη λογομαχία με τον φερόμενο δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του άνδρα για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Το έγκλημα έγινε στη συνοικία Ποντιάδα. Ο φερόμενος δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης πυροβόλησε και κατά άλλων δύο γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει.
Πηγή πληροφοριών: proininews.gr