Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Θεσσαλονίκη! Πληροφορίες για έγκυο ΠΟΥ ΕΞΈΠΝΕΥΣΕ ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ... Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι με τρένο που ερχόταν από Αλεξανδρούπολη. ...


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ...

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι με τρένο που ερχόταν από Αλεξανδρούπολη. Μαρτυρίες ότι το αυτοκίνητο περνούσε τις γραμμές όταν ήρθε το τρένο. Το ΙΧ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών! Πληροφορίες ότι η έγκυος γυναίκα που ήταν μέσα έχει τραυματιστεί σοβαρά.




Η σοβαρή σύγκρουση έγινε στις 14.10 το μεσημέρι, ανάμεσα σε τρένο και αυτοκίνητο, σε σιδηροδρομική διάβαση, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Αθήνα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν ζευγάρι, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στα Διαβατά.

Έχει σταματήσει η κυκλοφορία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρονται από επιβάτη, στο αυτοκίνητο που επέβαινε το ζευγάρι η γυναίκα είναι έγκυος και η κατάστασή της δείχνει σοβαρή.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιβάτη του τραίνου, το τρένο «πέρασε σχεδόν πάνω από το αυτοκίνητο» το οποίο σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές την ώρα διέλευσης της αμαξοστοιχίας.

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων. Σύμφωνα με το thestival, η γυναίκα έχει ήδη απεγκλωβιστεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.