Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ... Το «τερμάτισε» ο Ερντογάν: Κήρυξε τον πόλεμο σε Μπαγκς Μπάνι και Ποπάι...!!! ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ...!!

Η πανίσχυρη επί Ερντογάν Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας φαίνεται πως εκτιμά ότι ορισμένα κινούμενα σχέδια, συμπεριλαμβ...



Η πανίσχυρη επί Ερντογάν Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας φαίνεται πως εκτιμά ότι ορισμένα κινούμενα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των Bugs Bunny, Teenage Mutant Ninja Turtles και Popeye, ενθαρρύνουν την επιθετική συμπεριφορά στα παιδιά.




Στο τελευταίο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού της Aile (Οικογένεια) υποστηρίζεται η άποψη, ότι κάποια καρτούν και οι ιστορίες τους εμπνέουν την ιδέα ότι “όλα είναι δίκαια στην επιδίωξη της νίκης επί του κακού”.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων «αυτοί οι χαρακτήρες ανταμείβονται μετά από πράξεις βίας που οδηγούν τα παιδιά στο συμπέρασμα ότι η βία είναι αποδεκτή”.

Το περιοδικό υποστηρίζει ακόμη ότι ορισμένα κινούμενα σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τα «εθνικά και θρησκευτικά συναισθήματα».

Η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, η οποία εισπράττει τεράστια κονδύλια χρηματοδότησης , είναι υπό τον άμεσο έλεγχο του Ερντογάν.




Πηγή: militaire.gr