Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τίγκα στους Κνίτες το Επιτελείο του Κούλη... Και τρίτος έπιασε πόστα στο Μαξίμου...!!!

Και τρίτος Κνίτης στο στενό Επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη: Μετά τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο (ήταν Γενικός Γραμματέας της...


Και τρίτος Κνίτης στο στενό Επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη: Μετά τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο (ήταν Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ το 1989 – 90) και τον επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου στο Μαξίμου, Δημήτρη Τσιόδρα (ήταν ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ στην Πάτρα και επί χρόνια πολιτικός συντάκτης του άντρου των αναρχομπολσεβίκων που ονομαζόταν «Ελευθεροτυπία»…), έχουμε τώρα και τον Γιάννη Βλαστάρη.




Ο Κούλης τον διόρισε έμμισθο σύμβουλό του στο Μέγαρο Μαξίμου, γνωρίζοντας ότι ο Βλαστάρης είναι δεδηλωμένος οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και υπήρξε επί χρόνια διευθυντής της ανθελληνικής «Ελευθεροτυπίας» και των περιοδικών της.

Ήδη έχουν αρχίσει τα δικαιολογημένα παράπονα από τους Νεοδημοκράτες δημοσιογράφους, που βλέπουν να παραμερίζονται συστηματικά, προς χάριν των μπολσεβίκων συναδέλφων τους… Τόχε από παλιά αυτό το κουσούρι η Δεξιά, να διορίζει σωρηδόν και σχεδόν αποκλειστικά αριστερούς για να τους κλείσει το στόμα. Μέχρι και η αφελής 21η Απριλίου αριστερούς διόριζε στην ΕΡΤ και στο Δημόσιο επί μία Επταετία...

Έτσι φτάσαμε στο «ανεξήγητο» φαινόμενο να είναι «τίγκα» στους μπολσεβίκους η Κρατική Τηλεόραση και το Δημόσιο, αμέσως μόλις έπεσε η Χούντα... Ά, ρε Γιώργη Παπαδόπουλε, νάξερες τι τεράστια ζημιά προξένησε σ’ εμάς τους Πατριώτες η απερίγραπτη καλωσύνη της ψυχής σου και η βλακώδης χριστιανική σου συνήθεια, να κάνεις πρώτα καλό στους εχθρούς σου και μετά στους φίλους σου!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα «Στόχος»