Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεα αστυνομική παρέμβαση στον Ευαγγελισμό: Ανώτατη δικαστής κάλεσε την αστυνομία γιατί…δεν έβρισκε τον γιατρό

Ένα νέο περιστατικό αστυνομικής παρέμβασης, αυτή τη φορά στον Ευαγγελισμό, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Συγγενής ασθενού...


Ένα νέο περιστατικό αστυνομικής παρέμβασης, αυτή τη φορά στον Ευαγγελισμό, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Συγγενής ασθενούς - ανώτατη δικαστής - η οποία αναζητούσε τον εφημερεύοντα ειδικευόμενο γιατρό του Ε’ Παθολογικού Τμήματος του νοσοκομείου και δεν τον έβρισκε...κάλεσε την αστυνομία!





Το περιστατικό, το οποίο καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Κυριακής 18/8/2019, ενώ αποδεικνύει, όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, «αυταρχισμό και αστυνομοκρατία» στα δημόσια νοσοκομεία.

Δείτε πως περιγράφουν το περιστατικό οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», σε επιστολή που απέστειλαν προς τους Υπουργούς Υγείας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη:
«Θέλουμε να σας καταγγείλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το Πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σε Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου μας κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής 18/8/19.

Συγγενής ασθενούς – ανώτατη δικαστής, ως ανέφερε – αναζητούσε τον εφημερεύοντα ειδικευόμενο γιατρό του Ε’ Παθολογικού Τμήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

https://www.iatropedia.gr/eidiseis/evangelismos-anotati-dikastis-zitise-efere-tin-astynomia-giati-den-evriske-ton-giatro-katangelia-tou-somateiou-ergazomenon/121553/