Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο άνθρωπος «Τι-Βι» αφήνει παλιές τηλεοράσεις στο περβάζι ανυποψίαστων κατοίκων -Το περίεργο περιστατικό από τη Βιρτζίνια ΒΙΝΤΕΟ

iefimeridaΦοράει φόρμα εργασίας και φαίνεται να έχει για κεφάλι μια παλιά, τετράγωνη τηλεόραση. Ο άνθρωπος «τι-βι» τριγυρίζει στις γειτονιέ...


iefimeridaΦοράει φόρμα εργασίας και φαίνεται να έχει για κεφάλι μια παλιά, τετράγωνη τηλεόραση. Ο άνθρωπος «τι-βι» τριγυρίζει στις γειτονιές αμερικανικής πόλης και αφήνει παλιές τηλεοράσεις στις εξώπορτες σπιτιών.

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, αυτό το έργο έχει επαναληφθεί ξανά πριν από έναν χρόνο. Η περίεργη υπόθεση απασχόλησε έντονα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, με το CNN, την Huffington Post και το ABC News να φιλοξενούν αναφορές στο περιστατικό.







Ο άνθρωπος που άφησε 60 παλιές τηλεοράσεις σε σπίτια της Βιρτζίνια
Ο άνθρωπος «Τι-Βι» δραστηριοποιείται στην συνοικία Χένρικο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Αφησε τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον 60 παλιές τηλεοράσεις στην εξώπορτες ισάριθμων σπιτιών. Οπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας, ο άνδρας ακουμπά την τηλεόραση με ευλάβεια και χαιρετά την κάμερα φεύγοντας.