Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τα παιδιά μου είδαν να σκοτώνουν τον πατέρα τους και τη γιαγιά τους»: Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος στην Καβάλα

Συγκλονίζει η κατάθεση της γυναίκας του θύματος του διπλού φονικού της Καβάλας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε - και μετέδωσε το δελτίο ειδήσεω...


Συγκλονίζει η κατάθεση της γυναίκας του θύματος του διπλού φονικού της Καβάλας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε - και μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star - τα ανήλικα παιδιά της είδαν όλη την σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Επιπλέον, κατέθεσε ότι ο δράστης εξύβριζε την πεθερά της την ώρα που την πυροβολούσε.




«Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια ο κατηγορούμενος έβγαλε μια κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα. Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε από τον Π… με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή την συμπεριφορά εις βάρος της οικογένειάς μας. Η πεθερά μου αντιδίκησε με την μητέρα του δράστη η οποία και χτυπούσε την πεθερά μου με μια σφουγγαρίστρα στο κεφάλι.

Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία. Ο Π… είπε και αυτός ότι θα καλέσει την αστυνομία και βγήκε με την καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου, γύρισε σε μένα και στην συνέχεια στην πεθερά μου.

Φώναξε κ… και την πυροβόλησε. Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη την σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του θύματος του διπλού φονικού.

Η αποκάλυψη για τον 42χρονο δράστη

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας των θυμάτων, κ. Μανώλη Βονικάκη, ο δράστης θα μπορούσε να είχε επιτεθεί στον οποιονδήποτε. Ειδικότερα δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων ανέφερε: «οι γείτονες θα καταθέσουν σωρεία πραγματικών περιστατικών τους πέντε τελευταίους μήνες. Περιστατικά που αποδεικνύουν ότι ο δράστης προκαλούσε συστηματικά όλη την γειτονιά, προκειμένου να υπάρξει θερμό επεισόδιο».

Και πρόσθεσε: «η οικογένεια και η πολιτική αγωγή ισχυρίζεται ότι ήταν πραγματικά τυχαίο ότι θύματα ήταν η οικογένεια την οποία εκπροσωπώ. Ο οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να είναι στην θέση τους. Είκοσι ημέρες πριν από την δολοφονία υπήρξε θερμό επεισόδιο το οποίο κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα όπου ο γείτονας ο οποίος έχει καταθέσει ήδη κατήγγειλε τον δράστη για εξύβριση κατά της ανήλικης κόρης του. Υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά τα οποία θα δώσουν την πραγματική εικόνα».