Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προειδοποίηση Τσαβούσογλου: Επίκειται νέο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη

Ανησυχία προκαλεί η προειδοποίηση Τσαβούσογλου ότι έρχεται νέο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη. Έντονη δυσαρέσκεια Δένδια στον Τούρκο πρέσβη ...


Ανησυχία προκαλεί η προειδοποίηση Τσαβούσογλου ότι έρχεται νέο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη. Έντονη δυσαρέσκεια Δένδια στον Τούρκο πρέσβη για τις αυξανόμενες ροές μεταναστών.






Σε μια προειδοποίηση που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Υποστηρίζει ότι οι συγκρούσεις στο Ιντλίμπ θα προκαλέσουν νέο κύμα προσφύγων στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη προειδοποίηση από τον Τσαβούσογλου έρχεται προκειμένου να «ταρακουνήσει» Ευρώπη και Ρωσία να αναλάβουν δράση στη Συρία την ώρα που έφτασαν χθες Πέμπτη στην Λέσβο 547 μετανάστες από την Τουρκία με 13 βάρκες. Η μεν Ευρώπη να πιέσει τη Ρωσία, η δε Ρωσία το Σύρο πρόεδρο Άσαντ να σταματήσει την προέλαση προς τη βόρεια Συρία, όπου η Τουρκία διατηρεί στρατό.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νορβηγία ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας ανέφερε ότι όσο συνεχίζεται η επιχείρηση του Άσαντ στο Ιντλίμπ της Συρίας, η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα προσφύγων.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «φωτογράφισε» μάλιστα τη Ρωσία πίσω από τις εξελίξεις στη Συρία, εφόσον αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη πίσω από τον Μπασάρ αλ Άσαντ.