Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παπαστάμος για το παγκόσμιο ρεκόρ: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

Ο Απόστολος Παπαστάμος, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, έδειξε και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης ότι είναι χρυσή ελπίδα για το μέλλον ...


Ο Απόστολος Παπαστάμος, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, έδειξε και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης ότι είναι χρυσή ελπίδα για το μέλλον της Ελληνικής κολύμβησης, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 400μ μικτή ατομική, πετυχαίνοντας παράλληλα νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων.




Ο Απόστολος Παπαστάμος, μετά την επιτυχία του, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας τα εξής: «Ακόμα έχω μεγάλη ένταση και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχω πετύχει και πιστεύω θα μου πάρει κάποιες ώρες να το καταλάβω. Πριν την κούρσα ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που είχαμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις και δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Πλέον, έχουμε λίγες ημέρες ξεκούρασης και μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι πολύ πιο δύσκολη».

Ο προπονητής του Έλληνα κολυμβητή, Κώστας Τζιλιβάκης, με τη σειρά του ανέφερε: «Ήταν μία παρά πολύ καλή κούρσα, την οποία είχαμε σχεδιάσει πολύ καλά. Η εκκίνηση ήταν όμορφη, ο Απόστολος ήταν συγκεντρωμένος και σίγουρα αυτός ο χρόνος βγήκε την κατάλληλη στιγμή».