Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μία γιαγιά απέτρεψε το μακελειό με μαζική επίθεση που σχεδίαζε ο εγγονός της

Η πραγματικά απίθανη ιστορία έλαβε χώρα στο Τέξας και χάρη στην οξυδέρκεια που έδειξε η ηλικιωμένη γυναίκα αποφεύχθηκε ακόμα ένα μακελει...


Η πραγματικά απίθανη ιστορία έλαβε χώρα στο Τέξας και χάρη στην οξυδέρκεια που έδειξε η ηλικιωμένη γυναίκα αποφεύχθηκε ακόμα ένα μακελειό.

Οι ΗΠΑ ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από την διπλή μαζική επίθεση του Σαββατοκύριακου, όμως την ίδια ώρα έγινε γνωστή μία άλλη ιστορία, με ένα μακελειό που αποσοβήθηκε χάρη στην επέμβαση μίας ηλικιωμένη γυναίκας...




Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του εισαγγελέα στο Βόρειο Τέξας, ο William Patrick Williams εκμυστηρεύτηκε στην γιαγιά του πως αγόρασε ένα ΑΚ-47 και πως σκόπευε να νοικιάσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Τέξας από όπου θα έκανε μία μαζική επίθεση, αυτοκτονώντας στο τέλος.

Αντιλαμβανόμενη πλήρως τον κίνδυνο, η γιαγιά του αποφάσισε να αναλάβει δράση... Έτσι, τον έπεισε να πάνε μαζί σε ένα νοσοκομείο, μόνο που την ίδια ώρα είχε ειδοποιήσει τo FBI και το ATF προκειμένου να ψάξουν το δωμάτιό του.

Εκεί λοιπόν βρήκαν το όπλο, 17 περιοδικά σχετικά με πυρομαχικά, μαχαίρια, ένα μαύρο παλτό και γάντια, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον 19χρονο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την γιαγιά που έσωσε τόσες ζωές επεμβαίνοντας, αλλά και τις αρχές που επενέβησαν. Αν υποψιάζεστε πως ένας φίλος ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ετοιμάζεται να γίνει βίαιος εναντίον σας ή άλλων, μην διστάσετε να καλέσετε σε βοήθεια», είπε η εισαγγελέας, Nealy Cox.

Αν το δικαστήριο τον βρει ένοχο για τις κατηγορίες σχετικά με ψευδή στοιχεία που έδωσε για την αγορά του όπλου (σ.σ δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η επίθεση που σχεδίαζε) τότε αντιμετωπίζει φυλάκιση ως και 5 ετών.