Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΑ - Ο Στρατός το Χαφτάρ καταγγέλει: «Τρομοκράτες από την Τουρκία έφθασαν στη Λιβύη»

Ο Χαλιντ αλ Μαχγιούντ, εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στις επιχειρήσεις της Τρίπολης, επιβεβαίωσε ότι ‘ξένοι τρομοκράτες και ...



Ο Χαλιντ αλ Μαχγιούντ, εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στις επιχειρήσεις της Τρίπολης, επιβεβαίωσε ότι ‘ξένοι τρομοκράτες και μισθοφόροι έφθασαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Μιστράτα ερχόμενοι από την Τουρκία’.




Ο ταξίαρχος Μαχγιούντ σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το Σάββατο αναφέρει ότι «οι τρομοκράτες αφίχθησαν με την ‘Libyan Wings Airline’, που ανήκει στον ισλαμιστή μαχητή Αμπντελχακίμ Μπελχάι ο οποίος συμμετέχει στις πολιτοφυλακές του Φαγιέζ αλ Σαράι στη μάχη κατά του Λιβυκού Εθνικού Στρατού.

Ο Χαλιντ αλ Μαχγιούντ ανέφερε, επίσης, ότι αρκετές στρατιωτικές μονάδες στην Τρίπολη επιβεβαίωσαν την επιθυμία τους να ενταχθούν στις τάξεις του εθνικού στρατού στον αγώνα κατά των ισλαμιστικών συμμαχιών της κυβέρνησης Σαράι.

Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων ‘Sputnik’ είπε ότι οι ταξιαρχίες και οι μονάδες στην Τρίπολη κλήθηκαν να είναι έτοιμες να αναλάβουν οποιαδήποτε αποστολή.

addresslibya.com
--
The Hellenic Information Team