Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρέθυμνο: Αλβανός Καθόταν στο καφενείο και ξαφνικά άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι

Ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ερευνούν οι διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου, καθώς 44χρονος ...


Ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ερευνούν οι διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου, καθώς 44χρονος μετανάστης μετέβη τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Ο άνδρας έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα.





Οι γιατροί πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, Αλβανικής καταγωγής, ωστόσο ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες του τραυματισμού του έμοιαζε να υπεκφεύγει. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από τους γιατρούς για τον μυστηριώδη τραυματισμό του 44χρονου.

Από την αστυνομική έρευνα, η οποία συνεχίζεται, προέκυψε ότι ο τραυματίας βρισκόταν σε καφενείο τα ξημερώματα της Παρασκευής και ξαφνικά, ένας άγνωστος σε αυτόν άνδρας – όπως ισχυρίζεται – του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο στήθος. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο 44χρονος μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και παραμένει στη Χειρουργική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: cretapost.gr