Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πείτε του να κάτσει κάτω»... Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Πολάκης εκνεύρισε μέχρι και τον Τσίπρα

Το αφτί του Παύλου Πολάκη «τράβηξε» ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ζωηρής συζήτησης που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής μετα...



Το αφτί του Παύλου Πολάκη «τράβηξε» ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ζωηρής συζήτησης που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.




Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης επιχειρούσε να απαντήσει επι προσωπικού για τις αιχμές που νωρίτερα είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας. Η απάντηση Βορίδη τράβηξε σε διάρκεια εξοργίζοντας τον Παύλο Πολάκη ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του διαμαρτυρόμενος: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ.

Εκτός από τους βουλευτές της Ν.Δ όμως η αντίδραση Πολάκη προκάλεσε την εμφανή δυσαρέσκεια του κ. Τσίπρα , ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω». Αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».